Jo, takze se to honi pres naky aplikace? ok, jdu na to. Diky vsem za pomoc, jdu se do toho zahrabat.
Vcera jsem se pokousel prihlasit do toho AppStore 2 hodiny, ve finale to vypadalo, ze mily pan mobil pujde rovnou do bazaru. Jak u trotlu. Vyplnil jsem to cely na mobilu. napsal ZIP code. Udelalo to ok, az na ZIP code a smazalo to vsechno, co jsem tam vyplnil do prihlasovaciho formulare. Takze mily Zoltane, vypln jeste ZIP code a jako bonus ti smazu vse co jsi tam zadal. Tak jsem to vyplnil, opet mi to smazalo celej formular s tim ze PSC je nespravny. Ok, vylitly ze mne prvni "ku*vy a pr*ele." Vyhrabal jsem se ke compu a vygooglil co s tim. Zjistuju, ze tenhle problem ma hafo lidi po celym svete a resej to (necekane) Jailbreakem. Este porad jsem heclej, ze to dam bez nej. Takze dalsi "Ku*vy a pr*ele" a zkousim co s tim. Kazdej pokus nasleduje smazanim vseho, co jsem vyplnil, z hlesla uz si zacinam delat srandu a svuj mail diky tomu odspelluju v hindstine ve 4 hodiny rano po okamzitym probuzeni jadernym utokem.
Mno v posledni kreci jsem se dost dozral, vyplnil opet vsechno a do ZIP codu nedal nic. Voila, vse schvaleno.
Jako tenhle mindfuck s tim ze clovek mimo USA ma problem probihal nekdy kolem roku 2006 pak vetsina pologramotnech opic na svete pochopila a zacla to prece resit minimalne upozornenim. Ne, Proc by to Apple delal? To ze mne vyletelo hodne dalsich "Ku*ev a pr*eli, ale spis uz jen z ulevy, ze se mi to povedlo. Ale porod teda velkej. DOufam, ze mne ceka vic takovejch jobovek...