• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZUZKAOUÚstav pro dokumentaci a nápravu zločinů školních jídelen
    IVUSHE
    IVUSHE --- ---
    a já mám dneska znojemskou s rejží ve školní jí delně a drožďovou polévku:D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    XMARGE: :)
    KELPIE: Hele, tak to nepořádaly ani naše dominy, bílá polévka byla klasicky po takové té omáčce s fazolovými lusky, dycky do toho ještě rozkleply vejce. Ale mléčná mi nic neříká.
    Za to (pře)slazený vlažný čaj nedokážu pozřít do teď. (piju hořký). Ještě si pamatuju, a to mi docela chutnalo, když byl kompot, tak z kompotový šťávy dělaly pití, jako že naředily vodou... to se docela dalo.
    IVUSHE
    IVUSHE --- ---
    dnes jsem měla ve školní jídelně opravdu odporný bramboráky s nějakou ještě odpornější směsí!!!doteď je mi z toho šoufl!!!
    LUKAZ
    LUKAZ --- ---
    EUCHENIE: Vono to moc maso nebylo, pamatuju že se dřív ohnul ten hliníkovej příbor, než to "maso". A to mletý z čeho dělali červavpíčí a podobný ňamky se dneska nesmí používat ani na krmné směsy...
    LUKAZ
    LUKAZ --- ---
    LEENVECKA: jo tak takhle to mělo vypadat... zkusím, dík za typ
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    tak me desilo na 99% maso..ble

    ..ve školce jsem sedávala u stolu, dokad nepřišel rodič.. v jídelně jsem to házela kam se dalo či maskovala pod přílohu
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    LUKAZ: bramborove sisky jsou ted moje nejoblibenejsi jidlo, normalne z pytlikoveho testa v prasku, udelat testo, udelat kulicky (s valeckama je moc patlacka tak delam kulicky), uvarit a na taliri posypat kvantum cukru pak masilko a na to hezky macek...a mlask!:o)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LUKAZ: hehe, sestře zplesnivěla flora light
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    no jako ja jsem skolni jidelnu vydrzel cca 2 mesice a pak jsem zacal total boj zacal jsem drzet protestni hladovku coz u ditka s podvizivou a asmatem je docela nebezpecna zalezitost tak jsem chodil celej zbytek sve skolni dochazky k babi na obed takze to co tady popisujete na me pusobi jako zlocin proti kulinarstvi a proto bych ty lidi co jsou schopny tyhlen zverstva pachat nenechal jist nic jinyho nez varej v tech jidelnach
    LUKAZ
    LUKAZ --- ---
    Myslel jsem, že všechna traumata ze školní jídelny jsou dávno podhřbena v nejtemnějších zákoutí mé mysli, ale omyl. Nedávno jsem vařil hrachovou polívku a zavzpomínal u toho na školní jídelnu, jak tam ta hrachová polívka chutnala tak, že byla plísní nenapdnutelná ( krom margarínu napadá všechno ) a vzpoměl si u toho na bramborový šišky se strouhankou a skořicí. Struhanka smíchaná se starým olejem na fritování - přece se to vevyleje né! Vzpomíná někdo? Případně vaří někdo v poživatelnéí formě?
    BECKO
    BECKO --- ---
    mléčnou polívku nám nedělali, zato když byla ta, kde plavaly kousky droždí a já to cítila už při vstupu do školy, měla sem zkaženej celej den..
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NIENNA: tak si ho uprav po svem a bude chutnat :-) já to tak udelala jak s rizotem, tak s kuretem na paprice, a jsou to mnamky :-) obzvlášť kuře - na to jsem prý muže utáhla :-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Mléčná polévka i ve mě budí děs a běs....i po všech těch letech...jen ta představa.... Brrr, to netrumfne nic...jen rizoto.....(ale v případě rizota jsem udělala pokrok - pořád nejsem schopná ho uvařit, ale jsem schopná ho na talíři donést někomu jinému.....)


    KELPIE: Naštěstí mám normální rodiče....i kdyby žalovali, tak naši by z toho nic nedělali - věděli moc dobře, že jím dostatečně....A mamka navíc měla vždycky pochopení pro věci, co v jídelnách nejdou sníst....
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    nám na základce v podolí, tedy ve školní jídelně dělávali polívku, která chutnala...jako již jednou použitá, to byly teprve grády
    KELPIE
    KELPIE --- ---
    ach, jak se mi ulevilo, kdyz vim, ze v tom nejsem sama:)
    IVUSHE
    IVUSHE --- ---
    jj taky sem jí měla....kekeeeeeeeeeeeeeeel!!!
    DRUI
    DRUI --- ---
    KELPIE: Je videt ze jsme ze stejneho kraje - pomysleni na mlecne nudle me budi hruzou v noci ze snu... :D
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    KELPIE: fuj. Muž už mě 2 roky straší, že mi jí udělá. Ve školce jí prý miloval,ale jeho verze je tedy s bramborem. I z toho strašení mám husí kůži :-))))
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KELPIE: mno, oni provozovali jiný věci
    KELPIE
    KELPIE --- ---
    MOIRAIN: stastne to deti:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam