TAPINA: fajn, fóčko a je to vyřešený :)
sry, ale nechci řešit kdo se po čem jak moc nají a komu nechutná tohle a tamto a jaký má limity čeho. zakousneš to okurkou a jabkem :)
ten článek od
TOOMIX: je zajímavý. vůbec jsem netušil, že děti mají v nějaké větší míře averzi k polévkám.
udivuje mě to a myslím si, že se s tím dá pracovat. a stále trvám na tom, že hutná polévka v dostatečném množství a s přílohou může být i chutným hlavním jídlem a možná může splňovat i ten spotřebitelský koš. každej dělňas už od komárů se takhle naprásknul držkovou, zajed rohlíkama a šel svařovat nebo rubat.
jen tak mimochodem - dneska jsem obědval kulajdu s dalamánkama a zatím stačí. večer budou bedly. není to asi úplně výživový, ale nehubnu ani netloustnu.
a zajímalo by mě, co tyhle děti "polívku ne" jedí u nich doma právě teď v sobotu. v tomhle případě mi fakt přijde něco nezdravého doma, ne ve školních jídelnách. my jsme jako děti polívku nejen jedly, ale taky ji milovaly a občas se na tom vaření i podílely nebo nosily z pole "zelený" navrch.
(ostatně soudím, že jako musí být Kartágo zničeno, děti by měly jíst polívky. a boršč je nejlepší polívka na světě)