• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    CHAJDA84
    CHAJDA84 --- ---
    štěkání by mi ani nevadilo - jsme na vesnici a tam to patří :-) a ta tvrdohlavost je mi právě sympatická - asi fakt platí pravidlo jaká pán takový pes :-) nějak intuitivně jsem si ho zvolila :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    N_I: To doma právě ani neštěkají, to je v pohodě, ale když jdeme na prochajdu, tak když jde někdo okolo tak se můžou uštěkat. A ono je jedno jestli jsou na vodítku nebo ne, protože některý lidi se na to "ksichtí" tak jako tak. A tohohle právě nevím jak se zbavit :-) Já je sice znám takže vím že nikoho nekousnou, ale lidi se bojí no...
    N_I
    N_I --- ---
    bessaya..tvrdohlavost u psa je mozna vyhoda..me to prijde sympaticka vlastnost..:)
    stekaj? no nemam uplne zkusenosti..ale da se to uhlidat...nas tonda na vychazce nesteka vubec...na nikoho..a doma na zahradce jen trochu..

    co vim tak i babetky adam se doma naucil nestekat..kdokoli projde po chodbe..
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    CHAJDA84: přesně tak :-D oni sice můžou být zlí, ale stejně jako psi z každé jiné rasy - jak je kdo vychová, takoví jsou. Akorát tu jezevčičí paličatost nejde moc vyléčit :-D Co mě ale trochu štve, že ty moje potvory pořád štěkají - skoro na všechny - ony sice nikoho nekousnou, ale štěkají dost. A samozřejmě že je to nepříjemný. Člověk může nadávat, plácnout je, cokoli ale nepomáhá to. Máte s něčím takovým zkušenost?
    CHAJDA84
    CHAJDA84 --- ---
    Hezký den všem:-), všechny vaše přípsěvky potvrzují to, co vím už dávno - jezevčíci jsou super!!! Taky bych si chtěla nějakého jezevčíka pořídit, ale manžel o tom nechce ani slyšet - že prý jsou tvrdohlaví a zlí...ale já vím, že to jsou jenom pomluvy :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GIO: jo jo já vím, slyšela jsem co máte všechno doma :-) Tak třeba jednou až stop stav nebude ;-)
    BABETKA: Přesně tak to mám v plánu. Jiank Adámek přece nemůže mít problém s hledáním nevěsty, je to fešál! :-)
    BABETKA
    BABETKA --- ---
    BESSAYA: to je jasny...Adamek ma 10 kilo a je vetsi nez klasickej jezevec jeste mi prijde...ja to jen zkousela vid:)...kdyz on sam si zadnou nenajde:)))

    ta falesna brezost je neprijemna vec no:(...to chce hned stenaky a pak nechat vykastrovat radsi:(
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    dnes jsem na Žižkove u parku na Židovských pecích potkala paní s černým jezevčíkem, že prý ho našla a shání majitele - NEPOSTRÁDÁTE ČERNÉHO JEZEVĆÍKA? Bohužel vzhledem k době nálezu a tomu, že to byl evidentně velmi mladý veselý pejsek, se obávám, že je to odložený dárek k vánocům - ale kdyby přece jen...
    GIO
    GIO --- ---
    BESSAYA: nene to ne mame plny stav. az za cas... ted mam uz zoo plnou.)
    GIO
    GIO --- ---
    TYNA_DOLITA: neerozhodne hladkac.)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BESSAYA: no tak to bude asi taky kratkosrstak..ja myslel ze trpaslici je jiny druh, nevedel jsem ze se to takhle spojuje.
    TYNA_DOLITA
    TYNA_DOLITA --- ---
    GIO: drsňák rozhodně nejlepší:)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GIO: No tak jestli na podzim vyjdou, tak máš jednoho u nás :-) teda jestli budeš chtít :-) Nebo pak až bude mít druhá špageta ;-) Velcí hafani jsou taky krásní, ale na ty už je potřeba trošku víc prostoru. Tohle se vejde pomalu do kapsy :-)
    GIO
    GIO --- ---
    jako, musim rict, ze ja jsme uz jezevcika mela, ted momentalne jsem na durhem konci velikostni skaly a mam mimo jine nem. dogu, ale jezevcik je fakt supr. jednou si zas koupim nejakeho salámka.)
    nejlepe trpasliciho hladkace blue merle nebo brown and tan.)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    EZEE: v hnědý metalíze? Tomůže být skoro jakýkoli jezevčík :-) Záleží na tom, jaké má chlupy - jestli hrubé nebo hladké, krátké nebo dlouhé. A pak taky velikost, ta se u jezevců posuzuje podle obvodu hrudníčku. Třeba Besinka je hladkosrstý trpasličí jezevčík. A Adámek co leží na tom lehátku je dlouhosrstý standardní jezevčík ;-)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BESSAYA: to verim jsou fakt krasny!! je to ostuda ale ja mam stejnyho jen v hnedy metalize:)..ovsem nevim jakej to je druh:) prozradis mi to?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BABETKA: Babetko tak vida, to mě naposledy nenapadlo - já totiž plánuju štěňata s tou menší, a to je - jak mamka správně říká - kříženec jeuevčíka s komárem - má čtyři kila a je to takovej drobeček, takže tatínek by měl být asi taky trpaslík nebo králík :-) Vím že je mlaďounká, ale trpí na falešný březosti a spousta lidí mi říká že je lepší ji nechat vysterilizovat takhle. A já bych předtím aspoň jednou štěnda chtěla, tak proto tak brzy. Teď nám potvůrka zrovna hárá, ale to je zase moc brzy :-D
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    EZEE: Ta co má pálení je staší, je jí dva a půl roku a té mladší rok a půl :-) jsou to mrňavý bestie ale nedala bych je ani za nic :-)
    BABETKA
    BABETKA --- ---
    GIO: no dyt taky neni:)
    GIO
    GIO --- ---
    BABETKA: adamek nevypada jako trpaslici/kralici jezevcik.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam