MIKINKA: ja vubec nevim, jak v brne s doktorama nebo takhle, takze to ti bohuzel neporadim, v ty praze spis a klidne bych te i nekam odkazala, ale to by chtelo tu nejakej cas bejt..
ja to teda delala tak, ze vic hlav vic vi, takhle jsem toho obchodila dost a pak si udelala zavery sama, na jidlo taky teda nic, pritom toho mlika co vypiju a cokolad co sporadam, ale toho bych se jen tak nevzdala:) mne v tom motole delali testy z krve, v pro sanu na kuzi, uvidim teda co mi a jak vyslo, protoze treba nesnesu ted liskovy orisky a mandle, jeste pred rokem bych nemela problem a to samy jablka, jedine bio, pred rokem jsem se zas osypala po jahodach /na ty jsem mela alergii jako mala, ale ted uz ne/, ale proto, ze byly hodne chemicky osetreny a ten plod je preci jen mekkej
a jak reagujes, kdyz se zpotis napr? osypes se?
pro me je snad jeste horsi, ze jsem alergicka na sveho pritele, ve smyslu, ze mi vadi jeho pot apod, jakmile spolu spime a jsme treba na sebe nalepeni rukama, v miste kde se sebe dotykame se mi ruka zpoti a hned osype a okamzite to jde pak po celym tele..