• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    DJFRACTAL: ;) za sebe bych to hodnotila spíš podle těch studií než podle toho chození chlastat ;-D....neboli si myslím, že to bude bohatá země ;)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    CONTINUITY: a podle čeho chceš hodnotit teda? hodnoty? relativity? nebo chaosu? :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    INK_FLO: FAQ of the weekend ;)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    CORDELL: a není to tím, že tam mají ten alkáč proti ostatním věcem neúměrně drahej ?
    třeba proti elektronicke do studia ?;)
    něco takovýho jsem o skandinávii obecně slyšela
    Je to roztomilý, jak s Fraktálem každej hodnotíte bohatství populace podle jiné položky spotřebního koše ;-DD
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    teda pokud se bavis o tom stejnem shantikovi jako ja :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    INK_FLO: roztrojeni zaziva :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    copak se s tím klukem nebohým asi stalo?
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    DJFRACTAL:
    DJFRACTAL: jo a taky me napadlo byt jako "oni" le to musim jeste 6 let studovat jak pracuje lsd, tabak, pseudoefedrin a noradrenalin, dekuji, zatim robim jenom prdel
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    PERPLEX: plne chapu, klice jsou dulezity! music is the... uz nevim, du spat
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    COSMIC_MONCHI: a nebo prave a jenom uplna nula, ticho, hovno, sracky :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PERPLEX: je pravda, ze tuhle praci asi nikdo normalni delat nemuze... :))
    BURAN
    BURAN --- ---
    PERPLEX: je to skutecne tak. stari psychiatri v lecebnach jsou leckdy dost zajimave kauzicky :)
    VIOZOR
    VIOZOR --- ---
    Skvele ozvuceny video, btw neznate nekdo nazev toho tracku co hraje od cca 35 do 38min ?

Boom Festival 2004: The Full Movie
    http://vimeo.com/14996646
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    DJFRACTAL: na tyhle ambice bacha, jeden psychiatr se me jednou ptal na to, zda vim, jakej je rozdil mezi pacientem a terapeutem... nechapave jsem zavrtel hlavou a on se jen freneticky zachichotal a se slovy "TOHLE !" mi zachrastil před očima svazkem klíčů od léčebny:)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    jo a vcera jsem cirou nahodou videl shutter island... az vcera! fajny leonardo!
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    COSMIC_MONCHI: to je muj sen.. za 8 let byt psychiatrem, nebo alespon psychoterapeutem, budu na to mit papir :DDDD
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    a uz konec OT, finsko je urcite zajimave tema, ale urcite tam mas i nejake psychedelitectejsi zaziky :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    DJFRACTAL: na psychiatry bacha... daj ti prasky, na ktere bys nemel chlastat ;o)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    DJFRACTAL: no tak tos posral, teď poznaji, žes to s tim psychiatrem myslel smrtelně vážně
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    DJFRACTAL: už si zase meleš sám pro sebe ty šášku :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    DJFRACTAL: z těch finských sware words mi běhá mráz po zádech... je dobré se zamyslet nad zastávkou Bílá Hora ("kousíčilinek od Prahy") :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam