TOM: čau, že Ti do toho vstupuju, i když WCH necvičím, ale mně už se právě jednou podařilo takhle deeskalovat konflikt s agresorem, kterej na mě nastoupil v putyce a když se ohnal, tak jsem ho bouchnul po ruce (jakoby jsem to vykryl tím, že jsem ho bouchnul přes předloktí)... dostal takhle dvakrát za dva údery a rozmyslel si to docela rychle, aniž jsme se dostali k něčemu víc na tělo... takže minimálně já do těch ruk mlátím, mi to příjde docela praktický, protože si pořád držíš větší vzdálenost od těla a přitom to docela funguje a bolí, když dáš švih. To stejný, když jde na Tebe někdo hákem, tak to jde šikovně vykrýt tak, že jeho to do předloktí fakt bolí a Tebe nic :)))
Jinak třeba když sparujeme, tak se imho tohle cvičení docela hodí, protože byť je to docela "real", tak bolavý předloktí po pár úderech/krytech cítím a jsem za tohle cvičení docela rád, protože mám fakt dojem, že my pomáha to ustát a jít dál naplno do sparingu. Ale je fakt, že u WCH jsem od nikoho neslyšel, že by to trénoval, zato Xing-I nebo HG, tam se to docela cvičí...