• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADětská kniha
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAGGIE: jedine Raketa to muze byt

    Labyrint
    http://www.labyrint.net/kniha/797/raketa-c-01-ledove-cislo

    uz vyslo 5 cisel a spokojenost obrovska.

    Jeste odebiram pastelku

    Nejaky detsky casopis vydava i Pravy domaci, ale ten jsem v rukach jeste nemela http://prdackejcasak.cz/
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Přidávám se k předchozímu dotazu s tím, že budu vděčná, pokud sem napíšete tipy na nějaké časopisy pro předškoláky. Občas kupujeme Sluníčko, ale popravdě mne začíná štvát, jak se tam pomalu ale jistě rozlézají reklamy na větší a větší počet stran.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    odebírá tady někdo pravidelně čtyřlístek ? mladší dcera (7let) se teď docela do čtyřlístkových knih pustila a já váhám, jestli jí nepředplatit čtyřlístek jako časopis...bude mít narozeniny a popravdě je to takové východisko z nouze.....ale netuším, zda to má smysl, přeci jen to roční předplatné stojí skoro litr.....
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    U nás dostal starší syn jen Pipi Dlouhou punčochu s ilustracema od Borna, ale zatím je odložená, než se nám s mužem vrátí hlas a přestaneme kašlat. Takže zatím si pouští jen CD Hloupý Honza z Levných knih, co dostal mladší syn jako takový dárek do počtu. Jede to tu ale pořád, jen za dnešek osmkrát :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BEBERA B bazi po Atlasu světa :-)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ANNAWA: Přesně. Když už jedna babička koupila k Vánocům tužku, přišlo mi fajn, aby se k tomu dokoupily i ostatní knížky a mělo to pořádné využití. Druhá babička pak koupila i druhou tužku, ale to už je zbytnost.

    Mně to přijde jako moc drahé, mnohem víc by se mi líbily podobné aplikace v češtině na tabletu, který už beztak máme. Jediný přínos vidím hlavně u knížky zvířat, to má starší syn strašně rád, nejraději by knihy o zvířatech četl a prohlížel pořád dokola a to už mě moc nebaví...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LADY_MYSKA:
    BEBERA: my ji taky před časem dostali, jako ok, B to celkem baví, ale za ty peníze bych to asi nekoupila. Když už ji ale máme, chci dokoupit nějaké knížky.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    BEBERA: ja se porad tak nejak nemohu rozhodnout, jestli se mi kouzelne pero libi ci nikoliv. Porad vaham, jestli domu koupit, prijde mi, ze zatim neni tolik knizek k nemu. Jako dodelavaji je, ale pomerne pomalu.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAGGIE: U nás se příbuzní z obou stran navzdory našemu doporučení nadchli kouzelnými tužkami od Albi, takže nakoupili dvě tužky a nějaké knihy k tomu. Knihy stojí opuštěné a děti si na kouzelné tužky nahrávají svoje skřeky a sprosté písničky. Doufám, že to je jen okouzlení technikou, a až je to přejde, budou si taky trochu číst ty knížky...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    U nás přibyly hlavně knížky od Evy Horákové, aby si prvňačka mohla číst sama http://obchod.portal.cz/pohadky-pro-vsedni-den/ a ještě dva podobné tituly.
    Pak nějaká Lidl encyklopedie o těle, ještě jsem ji nestihla prohlídnout, ale děti v ní listují se zájmem. Pak Jaro, které naopak proti mému očekávání moc v kurzu není, a dvouleťák dostal 2 kousky o autech a traktorech
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    U nás například http://www.design-knizka.cz/cz z té mám radost, .oc se mi líbila už předchozí http://www.domek-knizka.cz/cz.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LADY_MYSKA: pod stromem byl i tenhle poklad


    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jsem moc rada, ze se mi podarilo detem nepozorovane, kazdy adventni tyden darovat dve knizky. A je mi lito, ze nebyl cas je za ten tyden precist.
    Ale dite je poctive nosilo do skoly a co vim, tak jednu tam i cetli.
    Jednalo se o tyhle knihy
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    a knizky pod stromem

    Detskou kucharku, jak jsem tu jiz predstavovala.

    Pod stromem byl i Dedecku, jeste vypravej, coz je literatura na hrane, nastesti nemusim precitat ja, ale dite cte samo muzi

    no a dalsi knizka z edice "Pribehy se stastnym koncem", ktery se k nam dostal tak, ze si prvni knizku samo vybralo dite v ramci prvniho cteni a od te doby je stale po knizkach poptavka. Nelibi se mi, hned v te prvni naslo se kotatko bylo hromada chyb, cely pribeh divnej a tak, byla bych radeji, kdyby cetla jine knizky.
    Uz takhle doma mame kocku, sovu a ted psa.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    RYBKA: ja takhle donesla do cekarny k doktorce stare cisla slunicka.

    Ted tridim knihovny a uz jsem hromadu zviratkovych knizek a la levne knihy taky vynosila z domu.

    Moc se mi libi tenhle projekt
    OBRAZEM: Jiřinka a Mahenka. Čtenářské lavičky přináší knihy na náměstí - Brněnský deník
    http://brnensky.denik.cz/...rinka-a-mahenka-ctenarske-lavicky-prinasi-knihy-na-namesti-20151009.html
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    a jéje, pardon za tu velikost :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam