• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADětská kniha
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ALDEMIK: Dneska naše děti nadšeně poslouchají Jakub a obří broskev. Taky maj rádi Doktora Proktora.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Máte někdo doporučení na nějaké zajímavé audio knihy pro děti 3 a 6 let?
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MAR_TINA: co do knihovny, do antikvoše. já to i rozdávám k narozkám, po nej kámoších.
    FIFI
    FIFI --- ---
    MASOUMEH: na to mame i samostatny klub:

[ Arthur Ransome ]
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    DZODZO: To je nejoblíbenější knížka mých dětí :-)
    MASOUMEH
    MASOUMEH --- ---
    QUANTI: Moji chlapci (6 a 3) sú nadšení z Arthura Ransoma - Boj o ostrov, Trosečníci z Vlaštovky atd. Záleží, aký je dobrý poslucháč. Sú to knihy pre starších, synovia ma veľmi milo prekvapili, že ich to tak baví.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    V tomto su tiez pirati, navyse je tam vela obrazkov a mennej textu

Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce - | Kniha na Alza.cz
    https://m.alza.cz/...4.htm?kampan=adwme_eo-a-knihy_pla_all_eo-a-knihy-css_knihy_m__FKP230208_9062865
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Inak mi este napadlo ze Pipi dlha pancucha je vlastne dcerou pirata, ale to je tam len tak spomenute
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Jak vycvicit draka, 2. diel
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Syn (5) má pirátské období, máte tip na knížku?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LORAIN: jsme na tom podobne, tedy u nas cte jen dcera a sama, ale kazdy dil ma precten nekolikrat.

Mam obrovskou radost, pac konecne si nasla cestu k HP ( prislo mi, ze byla v pozici, to preci nebudu cist a hlavne, je to v domaci knihovne) a hlavne, k hobitovi a spolecenstvi prstenu
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    U nás teď velmi boduje Hraničářův učeň. Desetiletý to hltá a nemůže se odtrhnout a sedmileťáci měli zpočátku spoustu otázek k použitým výrazům, ale už si zvykli a milují to taky. A líbí se to dost i mně, takže jim to čtu opravdu ráda.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEVERINE: Asi si pro ně skočím do knihovky, tenkrát byly k dispozici jen dva díly.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MAR_TINA: zrovna čteme. můj přídavek k básnění : byla to moje asi tak druhá samostatně přečtená kniha. dokáže to poslouchat páťák, třeťák i předškolačka .. a samo já se bavím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDEMIK: Alenka z planety Země. Kir Bulyčov
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Jak se jmenuje ta asi scifi dětská knížka o holce a vesmíru, co o ní tady pravidelně někdo básní, jak ji v dětství miloval?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Dostala se mi do ruky knížka Eliáš a babička z vajíčka od Procházkové a moc se mi líbí. Četla jsem kus druhákům a jim se líbila taky. Hezký příběh, hezky napsaný, hezky ilustrované.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Neznáte prosím nějaké moderní převyprávění Šípkové Růženky, které by bylo vhodné už pro cca osmileté děti? Mě napadají pořád jen takové už spíš (young) adult tituly (jako třeba Gaiman)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam