• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BASKWolkrovka :: Klub "W10" :: Domácí kočovný klub
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    ahoj, taky by me zajimalo, jesli bude vystupovat 3. kultura... Kuba Praha
    SHISMA
    SHISMA --- ---
    Ahoj, přikládám událost na festiválek pro ty jež jsou na facebooku. Šiřte ať je veselo...
    http://www.facebook.com/event.php?eid=168822183160681
    FIX
    FIX --- ---
    Ahoj Kuře, jak je to s tím pátkem 14.? Bude vystupovat taky 3.Kultura? A to má bejt to překvapení? Pošli mi prosím o tom e-mail, nefunguju do úterka na mobilu. My s vystoupením počítáme, proč nejsme na plakátě?
    Prosím pokud řešíte časy hraní, tak nás dejte trochu na později než na 6. brácha je do 5 v práci tak aby to neměl moc náročný. Bude k zapůjčení bicí a bass komnbo? Nebo to mám přivézt? Díky
    Kuba mb
    BARULE
    BARULE --- ---
    ahoj... znáte tady někdo Vítka Kloučka? Dáte mi na něj telefonní číslo? Má mobil mojí kamarádky..
    Díky

Šťastnej a veselej přeju*
    BASK
    BASK --- ---
    No a pro ty, co s náma nejedou na Silvestr jsme v lednu přichystali hudební ranec no-nekup-to dva večery pro wolkrovku na slamníku za stodváco:

KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    Zdravim, kamarádka shání prostor pro klub, aby se tam dali dělat akce typu, koncerty, diskotéky atd..... samozřejmě za normální pronájem, kdyby jste někdo o něčem věděl tak se prosím ozvěte docela to spěchá! díky
    BASK
    BASK --- ---
    BASK
    BASK --- ---
    ZYAN: obytnej činžák.. sousedi..
    B_ART
    B_ART --- ---
    minulej tejden jsem potkal hrozně krásnej opuštěnej barák, bejvalá hospoda s hotýlkem, krásnej prostor, pro wolkrovku jako dělanej, akorát v Bruselu... to je předpokládám na vás trošku z ruky, co?
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    SCATHACH
    SCATHACH --- ---
    Tvé přání je mi rozkazem :)

BASK
    BASK --- ---
    (klidně pásujte fotky z klubu, aspoň se zabavíme, než najdeme novej prostor...)
    BASK
    BASK --- ---
    kultůra

BASK
    BASK --- ---
    DIY...

BASK
    BASK --- ---
    forever angels...

BASK
    BASK --- ---
    SCATHACH
    SCATHACH --- ---
    Býv. W 10:

USTRICA
    USTRICA --- ---
    DESPERADO123: no ale pokut to prezentuješ veřejně...
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    BASK: Tak vyste hlavně moc kapel co maj smlouvu s OSA asi nehostlil. :-)
    A druhak se jednalo o soukromý klub a tudíž platit nemusíš. Když si doma pustíš nějaký film tak za to taky nemusíš platit...
    BASK
    BASK --- ---
    DESPERADO123: ocasové OSAsové přišli i do areálu Wolkrovky.. ale s křížkem po funuse - když už bylo zpola vyklizeno... Někdo nezamknul branku a oni "vnikli neoprávněně" na soukromý pozemek a domáhali se informací o tom, co tam bylo, je a bude.. Truhláři jim řekli, že tam nic neni, ale stejně jim nechali vizitku se slovy, ze hrozí pokuta... OSA má snad víc tajnejch než ruská ambasáda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam