• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    BINARY_PARANOIC: no a ted babo rad.:o) v tom clanku bylo neco o tescu v maji a v liberci, ale uz nic o treba letnanech a tak. to jsou veci, cloveku v tom delaji bordel.:o))
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    PAN_CAU: Tesco by snad mělo zůstat Tescem, pouze obchodní centra patřící Tescu (ale hostící i jiné prodejce a obchody) by měla nést označení my’. Alespoň tak jsem to pochopil já, ale do ohně za to nedám ani malíček :)
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    ted jsem z toho jelen, tesco se stava my vsude, nebo jen u nas? ja myslel, ze to je celosvetove prejmenovani a zmena image. a, ze teda my jako moje bude jisto jiste prezentovano. opravte me jestli kecam blbosti.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    KEL: toto je výborné :)

Ad Tesco → My’... (omlouvám se, ale do vedlejšího klubu jsem ztratil chuť jakkoli přispívat)
    Obávám se, že většina lidí bude číst jako [my] nikoli jako [ma:j]. Samotné logo neurazí, ale nějak zvlášť ani nenadchne. Tvar je sice možno dobře aplikovat (od visaček až po prostorové aplikace), žel ve vizualizaci nového interiéru obchodního domu se to nijak neprojevuje.

A propos ten „vtip“ má smysl jen v Parze, Hubáčkův liberecký obchodní dům (ve kterém Tesco zatím ještě sídlí než bude objekt zbořen a z Tesca se stane My’ v novém neinvenčním architetonickém výplodu dnešní doby) nesl název Ještěd. Liberečané tedy už vůbec nebudou mít důvod číst My' jako Máj. Na druhou stranu „MY jsme ti o které jde, VY nám to zaplatíte:)“, jak kdosi vtipně poznamenal v diskuzi, v Liberci platí dvojnásob.

KEL
    KEL --- ---
    KEL
    KEL --- ---
    ad pespi

SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    VIRUS31: já na první pohled viděl JT, na druhej CT. IT nevidim ani když vim že mám
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Na tomhle ted pracuju ja, v soucasny chvili se vyrabi zakladni dokumenty (vizitka, hlavickovy papir, desky) a web.

pro zajimavost, zkousel jsem pri navrhu tisk a i v malych velikostech (kuprikladu na razitko) to je cele citelne bez splyvani.

DANNIEL: mne tam nesedi napojeni jejich krku. Cekal bych tam nejakou mezeru. Font pouzitej na adresu mi prijde hodne mimo styl, v jakym by se to melo nest. A jak tu JPS zminil, to Mko mi tez nepasuje.
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    DANNIEL: ja to nazactku cetl jako metyou. az potom jsem si vsiml je to je meyou, trosku teda ty kocky matou, ze v nich clovek hleda znak. mozna je posunout mimo uroven samotneho napisu, by bylo reseni. a to u uz tu bylo receno. jinak magenta a cerna mi taky prijdou docela lehce zamenitelne. a ten export do jpegu asi udelal peknou paseku, takze zbytek posoudit nemuzu.:o)
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    no popravde bodlo by mi nejaky fraficky pofackovani jako treba tohle JPS
    skutecne ted nechci diskutovat na tema marketingoveho vyvoje projektu, ktery nikdy nebude skutecnou korporaci relanyho sveta... tohle logo zrejme ani nebude skutecny logo, jestli se nekde objevi tak asi jen na tricku

ale i tak dik za pripominku
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    ano nieco by vyriesila. Otazka znie, je spravne, aby logo bolo od zaciatku navrhovane bez vizie buduceho univerzalneho pouzitia. Co nam pri takomtom postupe tvorby, vyskoci pri realnom pouzivani ako dalsie? Alebo sa to opet potom ,,by vyresilo,,? A na konci tohto procesu tam uz bude pes...
    JPS
    JPS --- ---
    STRATILSOMSA: jednobarva by se vyřešila oddělovací bílou linkou po obrysu magenta kočky
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    ja vim co tim chces rict, jen naznacuju, ze tohle je webova zalezitost, z toho nikdy uredni razitka nebudou
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    pod aplikaciami si predstavujem... peciatka/razitko/, cokolvek jednofarebne sietkou, gravirovanie apod... mozno to v tejto faze nehrozi, ale co ked sa to nahodou rozbehne ..
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    ...nefunguje v roznych aplikaciach, necitatelne az matuce s tym suvisi, ze nezapametatelne.

Paci sami prepojenie - domena meyou.cz s mackou. V tom by som pokracoval.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    STRATILSOMSA: proc? myslis, ze internet bude v dobe krize cernobily? ;-)
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    hned od podlahy... daj jednofarebnu verziu.
    JPS
    JPS --- ---
    DANNIEL: kočičí ocásky jsou vyřešeny vtipně, ale celkově to na mě působí nekompaktně, rozptyluje mě použitý font, hlavně se mi nelíbí "M" a "u", které je spíš "v"
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    u VIRa mam mozna RO, nevim, hlavne se mi ten klub uz nechce hledat, tak doufam ze nevadi, kdyz sem dam ciste jen logo:

soc-net projekt, neni to tak uplne corporate, ale funkci loga by to melo plnit
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    H3AD3AD: souvislost to asi úplně nemá, ale přišlo to vhod :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam