HOBORG: závisí, ci je cílem - kupř. Radarovou poslední comicsové meme je vtipné, to předposlední (jez jako chlap, cvič jako chlap) možná kontroverzní, ale poučí jasně a stručně ohledně stravy a cvičení (náborovka na jeho školu? Ale jo. Poskytuje TOP služby? Ale jo, takže u mě jen dobrý). Přivede-li to někoho k tomu, aby začal uvažovat o tom, co jí a co cvičí, fajn, dobře investovaný čas - a je jedno kde začne cvičit či nakupovat maso a zeleninu, důležité je že to nebude balancování na bosu s tříkilovou činkou, 3x10 na strojích nebo rohlík s marmeládou.
Pro sebe dělám co do doalšího sebevzdělávání x jiných věcí, jednou si vyšplhat nahoru (byť na zajímací a chválihodné event) mě fuckt o nic neobohatí. Kurz oly-šplhání na laně, s jasnou metodikou, progresí, programem? Nuže, to by byla jiná. Strávím-li skupinovou výukou 6 hodin denně, plus hodina mojeho vlastního cvičení, plus klienti na FMS screening, plus žáci na soukromé lekce, psaní článků, překlady, plus sobota 5 hodin seminář, plus neděle 5 hodin seminář (minulý týden), věř mi že pečlivě vážím co s volným časem - aneb čaj, kočka na klíně etc. Vo to go.