• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    Kettlebell nebo také girja je tradiční ruská litinová činka vzhledem připomínající dělovou kouli s držadlem. Používá se jako tréninkové nářadí k získání síly, kondice, ke ztrátě tělesného tuku a k posílení všech svalových partií. http://en.wikipedia.org/wiki/Kettlebell http://www.youtube.com/watch?v=Lwme8rkzetg http://www.youtube.com/watch?v=gy5uU7ku-Lo
    rozbalit záhlaví
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: Gentleman by se omluvil, internetový hrdina se nejdříve bude vymlouvat, a pak urážet dál. Jen tak dál, vynikající! Každopádně mi opravdu nestojíš za to, abych s tebou ztrácel čas.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PMPM: spíš to vypadá, že máš dneska krámy
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: Cituji: "hmm, hmm, jsem nalomenej. Pořád je tu jistá antipatie vzniklá díky pmpm masivní letákové kampani na kettlebel jako všelék" - aha, to je vtip, ne ne, je to vlastně pochvala naší práci v KB5, já jsem ale hlupák, že jsem to nepochopil! Sorry, omlouvám se, poklona, služebníček.

    I rest my case, některé věci mi opravdu hlava nebere.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PMPM: mno, evidentně si nerozumíme. Já to bral jako vtip. Tvůj web i železnou kouli čtu pravidelně a spoustu věcí používám, viz. program na progress v pullups. Právě jsem nikdy tvoje posty nekritizoval, proto mě zaráží tahle reakce.
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: Vždycky? Opravdu? Četls ty odpovědi? Polemizuj směle s mými radami, jen do toho. Četls někdy něco na našich www? Projdi si to, zastyď se, a pak mi přijď říct zpět, co ses dočetl.

    Do fitness fóra jsem přestal chodit, protože opravdu nehodlám marnit čas s fitko fiflenkama, Muscle & Fitness "odborníkama", internetovejma válečníkama "co už cvičí tři měsíce" a závistivcema, jejichž know-how, natož výsledky, jsou tři levely pod úrovní kluků, co u mě buší pár měsíců, natož know-ho mému. Čest vyjímkám typu Bucci, 178 apod. - ač s nimi ve všem nesouhlasím, jedou si svoje železo, fajn, respekt.

    V tom samém auditku mi denně na tajňačku psalo x oveček, které se veřejně nechtěli shodit, že je zajímá kettlebell a náš systém cvičení obecně (my totiž cvičíme i s vlastní vahou a velkou činkou, když už jsme u toho "všeléku"), ale ve zprávách sázeli jednu otázku za druhou.

    Nafoukanost? ALe kdepak, moji mistři jsou o xy levelů výše, každopádně to je střízlivé posouzení status quo v ČR v tzv. "fitness". Máme za sebou nejen úspěšně absolované RKC/SFG, ale Functional Movement Specialist kurz, Bodyweight instruktorský kurz (nejen jako cvičenci, ale též jako instruktoři po boku Pavla Tsatsoulina), to vše jako jediní v ČR. Pod oficiální záštitou StrongFirst povedeme brzy v ČR jak kettlebell, tak bodyweight kurzy, naše jméno již něco znamená celosvětově, nejen v ČR. Chystáme další semináře v zahraničí, lekce i semináře máme plné, na pravidelné tréninky je u nás pořadník (ano, pořadník). Proč? Jasná metoda, neustále vzdělávání se dále pod vedením top světových instruktorů ("vím, že nic nevím", jen příští rok jedeme na min další 2 instruktorské kurzy), každodenní tvrdá práce, psaní článků, překládání, točení videí, učení, cvičení, výsledky. Kdo jsi ty?

    Kritizuj odborně směle kterýkoliv můj příspěvek ohledně "stylu cvičení", konkrétně, jsem jen pro - ale nevykřikuj stádní nesmysly. Copy and paste, jen do toho, konkrétní posty - jinak jsou to jen trapné výkřiky anonyma/amatéra, jak typicky české. Gentleman se neuráží, ale rozhodně, rozhodně se nenechá urážet.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PMPM: není to už takovej running joke? Svýho času, vždycky když se ve fitness auditku někdo ptal na tréningy, tys vyskočil s kettlebellem.
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: ""masivní letáková kampaň pmpm na kettlebel jako všelék" - to jako vážně?
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PMPM: třeba že gentleman se neuráží jako malé děcko? Jsem si prošel svoje žvásty tady a ve fitness auditku a nemůžu najít důvod tvojí nevraživosti. Jo a tu antipatii ze svojí strany jsem (jak je snad jasné z toho příspěvku) myslel vůči stylu cvičení, ne k tvojí osobě.
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    Tak ale trhat občanky si snad nebudete, ne? :)
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: Gentleman není o tom, jak si kdo říká, tos špatně pochopil, je to trochu jinak. Vidíš, jak jsem psal, k nám nechoď.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PMPM: a to si říkáš gentleman?
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: Super - antipatie vzájemná, k nám rozhodně nechoď.
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    IMOLOL: A to ani nedošlo na alegorické vozy a nálepky na auta budou až v úterý :) V ČB bohužel nikoho nemáme, takže leda dojet na seminář, koupit železo a cvičit podle programu.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    RADAR_PIBTL144: hmm, hmm, jsem nalomenej. Pořád je tu jistá antipatie vzniklá díky pmpm masivní letákové kampani na kettlebel jako všelék, ale asi si to taky půjdu zkusit. V čb náhodou nic neplánujete co?
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    Poprosil jsem našeho studenta Honzu Kořínka, aby sepsal svoje pocity po třech měsících ETK programu (2 cviky, hodina týdně). Jak se toho zhostil a jaké měl výsledky si můžete přečíst v jeho článku:

    Honza Kořínek: Funguje to! | Železná Koule .CZ
    http://www.zeleznakoule.cz/honza-korinek-funguje-to/
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    IMOLOL: Kurnik, zkusím se na to kouknout, díky!
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    RADAR_PIBTL144: není povoleno přehrávání na mobilních zařízeních..
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    PMPM: THX :)
    PMPM
    PMPM --- ---
    REDBRIGADIST: Jasně, zajdi!

    RADAR_PIBTL144: Nice!
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    Takhle krásně jsme se měli letos na Hardstyle Campu :)

    http://youtube.com/watch?v=8N_UoPYzxaI
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Ahoj, máte nějaké reference na http://ckc-cz.weebly.com/ (Zlín) - chtěl bych se podívat na úvodní seminář, tak jestli to stojí za to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam