• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    Tak jestli tohle není ultimátní argument pro železnou kouli, tak už nic :))

    3 Ways Kettlebells Make You Better at Sex | Breaking Muscle
    http://breakingmuscle.com/kettlebells/3-ways-kettlebells-make-you-better-at-sex
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    VOY: OK, nestastne jsem se vyjadril. nechytej me za slovo. obzvlast, kdyz se chytas zaverecnyho prirovnani s nadsazkou a nechytas se prvni poloviny souveti, ktere je nicmene nositelem toho hlavniho sdeleni. asi zacnu pouzivat jeste vic smajliku, aby bylo jasne, co je mysleny vazne a co ne.

    RADAR_PIBTL144: obavam se, ze vim o cem mluvim. protoze jsem taky full time trener (byt v lehce jinem oboru) a moje manzelka je taky insider. takze vim, ze je zrovinka v takovym pripade dost snadny zapadnout hluboko do svy komunity a svyho videni sveta. coz je dost nestastny pro trenera, kterej proste potrebuje schopnost rozumet outsiderum a lidem, ktery prijdou jak nepopsanej list (respektive vetsinou spatne popsanej:).
    takovou tu fazi, ze me kecy nedouku a diletantu silene sraly, to mam obcas taky. ale od toho je jen krucek k tomu, aby cloveka srala vetsina zacatecniku - a to je cesta do pekla. takze jsem si jako dusevni ocistec naordinoval mimo jine fitness diskusi, a to presto (nebo spis prave proto), ze Fitness obecne pohrdam a imho je ze znacny casti zalozeny na lidech, jejichz treninkovym cilem je ignorantstvi a stagnace:)
    Takze sorry - vim, o cem mluvim, a myslim, ze PMPM ma na vic, nez aby takhle podlehal temny strane sily jen kvuli podrazdenosti internetama. coz jsem se mu lehce snazil naznacit tim prispevkem, ktery se ti, jak jsem pochopil, asi moc nelibil, hehe
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JAROUSH: A natož když to "všechno" obsahuje narážku na Červeného trpaslíka :)
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    Sarkasmus? Sebeironie? Nebral bych tady na nyxu všechno hned tak strašně vážně ;-)
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    VOY: Jen takovej nesmyslnej štěk do prázdna úplně mimo téma... Typ evidentně vůbec neví, o čem mluví.
    VOY
    VOY --- ---
    YGGDRASSIL: Jak sis v hlave z Pavlova "mene je vice" udelal kreteny co zvedaji 2x denne vlastni vahu nad hlavu mi neni presne jasny. Nikoho takovyho neznam. (disclaimer: chodim na KB5)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    PMPM: imho skoda, takhle zahorknout. kontakt s fitko fiflenkama a internetovejma bodybuilderama je pekelne uzitecnej, aby clovek neztratil kontakt s normalnima civilistama a nezabrednul do svoji subkultury plny kretenu, ktery makaj dvakrat denne a zvedaj svoji vahu nad hlavu.
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: Gentleman by se omluvil, internetový hrdina se nejdříve bude vymlouvat, a pak urážet dál. Jen tak dál, vynikající! Každopádně mi opravdu nestojíš za to, abych s tebou ztrácel čas.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PMPM: spíš to vypadá, že máš dneska krámy
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: Cituji: "hmm, hmm, jsem nalomenej. Pořád je tu jistá antipatie vzniklá díky pmpm masivní letákové kampani na kettlebel jako všelék" - aha, to je vtip, ne ne, je to vlastně pochvala naší práci v KB5, já jsem ale hlupák, že jsem to nepochopil! Sorry, omlouvám se, poklona, služebníček.

    I rest my case, některé věci mi opravdu hlava nebere.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PMPM: mno, evidentně si nerozumíme. Já to bral jako vtip. Tvůj web i železnou kouli čtu pravidelně a spoustu věcí používám, viz. program na progress v pullups. Právě jsem nikdy tvoje posty nekritizoval, proto mě zaráží tahle reakce.
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: Vždycky? Opravdu? Četls ty odpovědi? Polemizuj směle s mými radami, jen do toho. Četls někdy něco na našich www? Projdi si to, zastyď se, a pak mi přijď říct zpět, co ses dočetl.

    Do fitness fóra jsem přestal chodit, protože opravdu nehodlám marnit čas s fitko fiflenkama, Muscle & Fitness "odborníkama", internetovejma válečníkama "co už cvičí tři měsíce" a závistivcema, jejichž know-how, natož výsledky, jsou tři levely pod úrovní kluků, co u mě buší pár měsíců, natož know-ho mému. Čest vyjímkám typu Bucci, 178 apod. - ač s nimi ve všem nesouhlasím, jedou si svoje železo, fajn, respekt.

    V tom samém auditku mi denně na tajňačku psalo x oveček, které se veřejně nechtěli shodit, že je zajímá kettlebell a náš systém cvičení obecně (my totiž cvičíme i s vlastní vahou a velkou činkou, když už jsme u toho "všeléku"), ale ve zprávách sázeli jednu otázku za druhou.

    Nafoukanost? ALe kdepak, moji mistři jsou o xy levelů výše, každopádně to je střízlivé posouzení status quo v ČR v tzv. "fitness". Máme za sebou nejen úspěšně absolované RKC/SFG, ale Functional Movement Specialist kurz, Bodyweight instruktorský kurz (nejen jako cvičenci, ale též jako instruktoři po boku Pavla Tsatsoulina), to vše jako jediní v ČR. Pod oficiální záštitou StrongFirst povedeme brzy v ČR jak kettlebell, tak bodyweight kurzy, naše jméno již něco znamená celosvětově, nejen v ČR. Chystáme další semináře v zahraničí, lekce i semináře máme plné, na pravidelné tréninky je u nás pořadník (ano, pořadník). Proč? Jasná metoda, neustále vzdělávání se dále pod vedením top světových instruktorů ("vím, že nic nevím", jen příští rok jedeme na min další 2 instruktorské kurzy), každodenní tvrdá práce, psaní článků, překládání, točení videí, učení, cvičení, výsledky. Kdo jsi ty?

    Kritizuj odborně směle kterýkoliv můj příspěvek ohledně "stylu cvičení", konkrétně, jsem jen pro - ale nevykřikuj stádní nesmysly. Copy and paste, jen do toho, konkrétní posty - jinak jsou to jen trapné výkřiky anonyma/amatéra, jak typicky české. Gentleman se neuráží, ale rozhodně, rozhodně se nenechá urážet.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PMPM: není to už takovej running joke? Svýho času, vždycky když se ve fitness auditku někdo ptal na tréningy, tys vyskočil s kettlebellem.
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: ""masivní letáková kampaň pmpm na kettlebel jako všelék" - to jako vážně?
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PMPM: třeba že gentleman se neuráží jako malé děcko? Jsem si prošel svoje žvásty tady a ve fitness auditku a nemůžu najít důvod tvojí nevraživosti. Jo a tu antipatii ze svojí strany jsem (jak je snad jasné z toho příspěvku) myslel vůči stylu cvičení, ne k tvojí osobě.
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    Tak ale trhat občanky si snad nebudete, ne? :)
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: Gentleman není o tom, jak si kdo říká, tos špatně pochopil, je to trochu jinak. Vidíš, jak jsem psal, k nám nechoď.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PMPM: a to si říkáš gentleman?
    PMPM
    PMPM --- ---
    IMOLOL: Super - antipatie vzájemná, k nám rozhodně nechoď.
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    IMOLOL: A to ani nedošlo na alegorické vozy a nálepky na auta budou až v úterý :) V ČB bohužel nikoho nemáme, takže leda dojet na seminář, koupit železo a cvičit podle programu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam