VOY: OK, nestastne jsem se vyjadril. nechytej me za slovo. obzvlast, kdyz se chytas zaverecnyho prirovnani s nadsazkou a nechytas se prvni poloviny souveti, ktere je nicmene nositelem toho hlavniho sdeleni. asi zacnu pouzivat jeste vic smajliku, aby bylo jasne, co je mysleny vazne a co ne.
RADAR_PIBTL144: obavam se, ze vim o cem mluvim. protoze jsem taky full time trener (byt v lehce jinem oboru) a moje manzelka je taky insider. takze vim, ze je zrovinka v takovym pripade dost snadny zapadnout hluboko do svy komunity a svyho videni sveta. coz je dost nestastny pro trenera, kterej proste potrebuje schopnost rozumet outsiderum a lidem, ktery prijdou jak nepopsanej list (respektive vetsinou spatne popsanej:).
takovou tu fazi, ze me kecy nedouku a diletantu silene sraly, to mam obcas taky. ale od toho je jen krucek k tomu, aby cloveka srala vetsina zacatecniku - a to je cesta do pekla. takze jsem si jako dusevni ocistec naordinoval mimo jine fitness diskusi, a to presto (nebo spis prave proto), ze Fitness obecne pohrdam a imho je ze znacny casti zalozeny na lidech, jejichz treninkovym cilem je ignorantstvi a stagnace:)
Takze sorry - vim, o cem mluvim, a myslim, ze PMPM ma na vic, nez aby takhle podlehal temny strane sily jen kvuli podrazdenosti internetama. coz jsem se mu lehce snazil naznacit tim prispevkem, ktery se ti, jak jsem pochopil, asi moc nelibil, hehe