TYPHUS: 140 kilo pri dvou metrech a 13 procentech tuku? v tom pripade beru zpet svoje kecy o blby vyzive, asi to nemas spatne poreseny, protoze takovyhle cisla jsou velice, velice dobry. obzvlast na ty moznosti, ktery ma clovek s praci barmana a jeste potrebou uzivit takhle velky telo.. ja se v praci prolejvam cimkoli od gaineru po sedesatku, kdyz nemam cas se doopravdy nazrat - lepsi suplement nez kalorickej deficit, zejo:) protein nebo aminokyseliny si klidne pridej, a vyzkousej, jestli budes mit pocit lepsi regenerace - jak rikam, nic tim nezkazis, maximalne to budou zbytecny penize.
co do treninku - utazenej asi budes, sila ti zjevne staci, cili ja te do silovyho treninku cpat nebudu, na silovej trenink jsou tu jiny. akorat dozen ty slaby partie, abys byl rovnomernej. zminujes zada (opet - pro lidi s nasi vahou jsou shyby peklo, takze bych zacal na stahovani kladky, pripadne pritahy v predklonu nebo ruzny varianty rows atd., protoze 140 kilo nejspis neshybnes dobre a budes to tahat prackama nebo latissimama pri neaktivnich lopatkach, rhomboidech atd.). nicmene - pokud chces vseobecnou zdatnost a kondici, chybi mi tam pohyb (jsem fighter a my mame na kondici, zejmena kardio a pohyblivost, trosku jiny meritko nez pumpicky:) - zelezo neni vsechno, ani v podobe crossfitu. behas, plaves, skaces, delas kotrmelce, atletiku? pokud ne, jsi jednostranne silove zamerenej. nerikam, ze je to nutne spatne, ale pokud je tvym cilem skutecne vsestranna kondice, tak to nestaci.