• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: na plně manuálním ovládání není nic hroznýho. vypadá to šíleně, ale když se toho nezalekneš, velice rychle to vstřebáš. teda minimálně tak, aby se v klidu dostal na libovolnou úroveň až před vápno. :) dál mi to zatím moc nejde, jak se zhustí prostor, je už každá drobná nepřesnost znát a pokazíš tím akci ajn cvaj. hrál jsme to i na Legendary, ale pak jsem šel o úroveň níž, protože útoky počítače byly vražedný, i když dobře bráním, stačí sebemenší náznak šance a padne to tam. World Class mi přijde akorát a je to krásnej fotbal.
    manuální ovládání je v každým případě dobrá výzva a všem ji doporučuju, z té hry tak člověk vymáčkne mnohem víc zábavy.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak už jsem to asi pochopil...Rozohodně ten system používábí obou analogových páček,jak v kopání,tak i jako brankář je dobrej...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: tutorialy jsem videl asi nejaky rovnou ve hre. ale nejvic mi proste pomohl ten trenink se zamerovacem, protoze tam se naucis jak dlouho to podrzet. pripadne vidis efekt zastavovani pri rozbehu na presnost a tak.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: od WORLD CUPU je novej systém a právě na youtube sou dost dobrý oficiální tutorialy
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: na PS3ce...Každopádně jsem se taky mohl podivat na youtube že jo :-D
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: nevim na cem hrajes, ale predpokladam, ze na vsem by mel jit v arene pri treninku penalt zapnout zamerovac. myslim, ze dost pomuze k pochopeni systemu - zacinas ve stredu brany a drzenim smeru posunujes zamerovac po brance. cili v podstate jde o to jak dlouho drzis smer kam chces penaltu umistit.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele a jak zvládáte penalty ... To je pro mě zatim největší záhada...Bud to furt kopu do prostřed,nebo uplne mimo ... vubec nevim jak mam umistovat .... chtata dejme tomu ... skace se pravou a pohybuje se levou ,ale ty kopy jsou mi zahadou :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak to si jako docela frajer,hrát vše na manual ... Protože např.manuální střely jsem fakt nezvládal :) Ja jediný mám na manualní ovládání mam přihrávky a přepínání hráčů a i to manuálmí přepínání mě někdy dost vytočí...Jinak zatim zvládám max, uroven na profíka ...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Já jsem hodně rekreační hráč, a mám dost problém s koncovkou. Odehraju celej špíl v pohodě, bránění mi nedělá problém, ale vypracovat si gólovou příležitost, s tím se trápím. Dostanu se vždycky k vápnu, a tam někde před jeho hranicí o míč přijdu. Hraju na World Class a plně manuální ovládání. ale jak projít obranou a uvolnit se, to je pro mě zatím pořád tajemství.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    GONZA223: jáááá :) ale jsem v těžkym začatku.Zatim jsem si netroufnul ani na jeden on-line turnaj a ty single turnaje zvladam tak maximalne na profesinoala.U WorldClass a Legendary turnaju sem tezce v koncich.

Zatim jsem lehce překročil bronovou uroven hráčů ve svém týmu a posílil i 3 zlatejma hochama jako Squillaci s Denilsonem z Arsenalu či Slovenskeym supertalentem Vlado Weisem,ale jak říkám turnaje na profika jsou pro me zatim zaklety...
    HLEN
    HLEN --- ---
    parite nekdo ten UT mod ? na PS3 ... ze bych si vas dal do pratel ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jo, už to funguje. :) dík.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak soupisky už údajně vyšly i pro PC, ale já teď stahuju v ubuntu tak se nemůžu sám mrknout :))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: na PC verzi ještě nevyšli, bohužel. dneska to skoro celej den testujou
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    sorry za možná lame otázku, ale 23. 2. měly vyjít aktuální soupisky. a ani dnes, když si dám stáhnout aktuální soupisky mi to píše, že žádný nový neexistujou. co to, znamená to, že si je hra sama načetla, anebo je v tom nějaký zakopaný pes? mám PC verzi FIFA 11.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Souhlasim, taky jsem mel kdysi davno ten nejlepsi Logitech, a jak byl daleko pred vsema ostatnima gamepadama, tak ten sonackej je o tolik jeste pred nim. Navic ho mam X let a porad funguje jak novej, proste neznicitelnej.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ha uz sem nasel podrobnej popis jak zapojit ovladas s PS3ky na PC a jako je to uplne o necem jinem nez s tim Logitechem...
    Připojení Sixaxis/Dualshock 3 k PC (x32, x64) [Archív] - Console-Forum.net
    http://console-forum.net/archive/index.php/t-56473.html
    jak FIFA tak i ted me s tim PS3 ovladacem zacalo normalne i bavit PRO EVO :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    DNESKA JE TŘIADVACÁTÝHO!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: nenašel jsem úplně přesně ten, co mám (kupoval jsem ho už hooodně dávno, ale tohleto vypadá úplně stejně, jen to má navíc krom USBčka i další dva konektory, čili je to nějaká vylepšená obdoba: http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/kabel-adapter-playstation2-gameport-usb-xbox-gc/

jen upozorňuju, že to je pro PS2kovej dualshock, nevím, jestli je to kompatibilní i s PS3kovým. já používám PS2kovej. nicméně věřím, že kdybys jim zavolal, poradí ti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam