• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Andyho Graye nahradí ve FIFA 12 Alan Smith - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/tema/andyho-graye-nahradi-ve-fifa-12-alan-smith-56231

...to je myslim, prvni zmena, ktera bude v novy verzi opravdu poznat :-). ted je jeste otazka, jestli budou neco delat i s ceskym komentarem.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    Nová úroveň inteligence hráčů ve FIFA 12 - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/video/nova-uroven-inteligence-hracu-ve-fifa-12-56215
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: není to snadný a kupu akcí spálíš, že bránu netrefíš. ale je to zároveň super a o tom ta hra je. akorát komunita FIFY to nějak nepochopila.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: no ty voe ... todle jsem hrál když mi bylo asi 8let na SEGA MASTER SYSTEM nebo jak se tomu řikalo - hrozná sranda to vidět po letech...

MICKEY_MOUSE: souhlasim stebou,ýe hraní s manuálnim ovladánim tu hru určitě spestří,ale musíš narazit na někoho kdo to ovládá taky manuílně,prozoýe jinak v on-linu se to nedá používat.Pro mě je největší problém vystřelit na branku.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: kdybych chtel hrat fotbal na manual tak hraju PES :-P
    FIFA je arkada :-)

YouTube - ‪Fifa International Soccer‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=B6NTG00zylI
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: je to o zvyku, asi jako když hulán kritizuje mac :))
    bylo by zajímavý, kdyby implicitně tvůrci nastavili manuální nastavení, ale zas bych nechtěl vidět ten nával u nás na fóru, jak tu skurvenost vypnout! :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: jsem přesvědčenej, že ti pozapínaní pomocníci tomu hrozně škodí. a jediný, co mě napadá proč je celej svět používá je to, že jsou defaultně zapnutí.
    tak jak by nikoho nikdy nenapadlo hrát Quaka s automatickým mířením (i když i to je možný), u FIFA to je naopak. myslím, že to bez nich většina lidí nikdy ani nezkusila a je to imho velká škoda. tam teprv začíná ta pravá zábava a variabilita. když vidím ve finále turnaje tři evidentně nacvičený branky jak přes kopírák, nemám z toho vůbec pocit, že bych měl z tohodle jásat.
    jenže rozumím i tomu, že když už manuál někdo zkusí, málokdo na něj bude hrát i online když to tam všichni ostatní mastěj na automat a maj tudíž obrovskou výhodu. kór když těm lidem je patnáct a ta hra nijak nehodnotí, jak ji ovládáš. myslím, že kdyby online zrušili automat, tak se ta hra posune o pořádnej kus dál a lidi v ní najdou to, co v ní dávno je, ale byl strach to zkusit.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: tak vyklepanej by byl asi každej, kdo nehraje před kamerama obden, tomu rozumím. :) ale s tím manuálem mi to jasný není. protože to dělá tu hru mnohem fotbalovější. roky se snažej vymýšlet kde co proti tomu, abys přihrával naslepo na jeden ťuk jak ping-pong a přitom stačí povypínat tyhle pomocníky. počítačový F1čky se taky jezdí bez asistentů. v podstatě jedině tu FIFU vidím hrát s pomocníkama, jinou hru takhle hrávanou fakt neznám.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: když na to teď koukám, tak to je fakt děsně amatérský. ten portugalec to hrál trochu jak ten polák, hrůza děs
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: jo a taky ber v úvahu, že tyhle patnáctiletý cápci z toho musej bejt vyklepaný jak cyp. prostě hrajou jak posraný :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: myslim, že hrajou většinou na automat. fifa neni cunter strike (:)) a je každej rok nová... v tej českej kvalifikaci, která by se měla hrát podle oficiálních pravidel myslim bylo možný si to nastavit, ale málokdo to dělal.
    například ten polskej vocas co v tej praze vyhrál měl taktiku totálně postavenou na automatickym ovládání - dycky nacentroval na drogbu a uměl hlavičkovat. ty centry prostě lítaly na slepo nehorázně, že by to na manual nikdy takhle stejně neudělal.
    nebo vlastně voni sou možná centry "poloautomatický," ale to situaci nemění
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: rozumím, celej špíl hjerpsetha jsem nikdy neviděl, ale z těch sestříhanejch ukázek tak nějak čiší, že to hraje s přehledem. což mi u toho finálovýho špílu vůbec nepřišlo - klasický honění od brány k bráně, přímočarý akce, ťukec naslepo na jeden dotek apod. tohle jsem možná myslel spíš než to, že se neděly bůhvíjaký parádičky a nepadaly góly z pětatřiceti metrů.

mimochodem - nechci se mýlit, tak se raděj zeptám: hrajou se tyhlety špíly na manuální ovládání? mně to nepřijde, třeba z těch přihrávek naslepo a minima pokaženejch nahrávek. já se teda musím na to abych přihrál chlapovi na nohu anebo nacentroval ve vápně na hlavu o poznání víc snažit a často se stane, že přihrávku zkazím, to samý při střelách na bránu není tak úplná sranda se vůbec trefit. ale když jsem koukal na videa z turnajů, tak jsem tam podobný věci neviděl a to mě zaráží (ale třeba jsou tak dobří, já jsem sváteční čutálista). nechce se mi zdát, že by se takovýhle akce hrály na automat (to je jak hrát turnaj v Counter-Striku s automatickým mířením), ale na pohled to tak na mě působí.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: taky mě právě překvapilo,že paradičky y kliičky jsem v tom finálovém videu moc neviděl.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: a viděl si někdy sestřich z celýho zápasu, kde by borec dával parádičky od začátku do konce a vycházely mu? je to o náhodě všude. kdybys byl na tej českej kvalifikaci FIWC, tak to pochopíš. v zápase o třetí flek se hrálo třeba uvolněně a některý góly byly fakt parádní...
    ač nejsem nějakej megafanda, tak sem shlídnul video toho slavnýho hjeprsetha, kterej má jinak nejmastnější videa, kde ukazuje, jak hraje ve dvou s fifaralle se myslim menuje. no a tam je vidět, že ty akce ze sestřihů jim výjdou jednou za dvacet zápasů.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    v souvislosti s tím videem z finále turnaje mě znovu napadá otázka, na kterou marně hledám odpověď už delší čas: ten finálovej špíl vypadá naprosto normálně, v podstatě jako špíly jaký hrávám i já (mnohdy mi to moje hraní přijde i fotbalovější, víc kombinační, ale to může bejt subjektivní dojem). a pak vlezu na net a tam se to hemží videema, kde jsou k vidění parádní kombinace, dělovky z dálky, parádičky, akce, kde kolem útočníků i ve vápně je kupa volnýho místa a oni si to vychutnávaj atd. vždycky si při tom říkám, že asi hraju úplně jinou hru a čímpak to. a pak se podívám na nějakej záznam gameplaye z turnaje a tam vždycky vidím fotbal, na jakej jsem ze svýho komplu zvyklej a jsem zmatenej. kde se teda hraje ten úplně jinej fotbal? to to hraje někdo nabušenej proti dětem? anebo to je samej fake a soupeře dělá někdo, kdo se schválně chová jak nemehlo? vysvětlí mi to někdo? moje hlava to nedává a už jsem nad tím přemejšlel mockrát.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    YouTube - ‪FIFA Interactive World Cup | Final Game‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=_GpZG_HEjo8&feature=player_embedded
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    taky jsem přesvědčený, že žádný otevření se jinejm platformám žádná z konzolí nepodpoří, i když by to bylo krásný. důvodů se najde kupa, od obchodních přes technický, finanční i bezpečnostní. vždyť taková PS3 ani nepodporuje hry pro PS2 (a to by klidně mohla). tím by si i v podstatě konzole podřezaly větev, protože by vznikl precedent, kterej by popřel poslední důvod existence nějakejch konzolí. protože upřímně - reálnej důvod pro existenci nějakejch konzolí nevidím dneska vůbec žádnej. argument, že to pomůže vývojářům v ladění her už sami vývojáři popřeli a zastaralá technologie konzole je trápí víc než samotný hráče. čili dnes už ani hráči, ani vývojáři o konzolovou platformu nejeví zájem.
    jinými slovy - jedinej důvod proč vývojáři dělaj pro konzole hry je v tom, že to MS i Sony platí.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    GONZA223: tezko... rozhodne si nebudou rozumet Xbox live servry s PS3 servry, uz jen z hlediska businessu tohle nikdo nedovoli.
    NELLI
    NELLI --- ---
    imho ten samej případ. Jsou to 2 nekompaktibilní platformy
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele a XBOX vs. PS3 ???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam