• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: pecka :)) THX

dovolil jsem si tam napsat i playery s kterýma jsem měl tu čest zakopat nějakej ten match... jmenovitě : NIK0DAS:NELLI:PUEBLO:THESTOUPA:

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: posluš si
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    to by se taky mohlo dát na nástěnku,nebo do zahlavý,idčka lidí co hrajou on-line a na jaké platformě... co??? kdo tady za to zodpovědný :)) ?? PROCKOOP ??
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: trnaj je super nápad,jenže si je nás tady zatim jen 5 co hrajou on-line na PS3 a to je málo ...
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    pánové, taky pařim na PS3 FIFU11, ID nik0das36, tak si mě přidejte, dáme match.
    NELLI
    NELLI --- ---
    slušný špíly dneska s Gonzou :)
    neuděláme nějakej turnájek?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    zrovna tohle, co kritizuješ na tej konzolovej verzi bude asi ve FIFA 12 extrémnější a všude :) ale uvidíme
    NELLI
    NELLI --- ---
    možná budu trochu kacíř, ale mám FIFA11 jak pro PC, tak pro PS3, na PC mi teda přijde lepší. Hlavně ten fyzickej model. Na PS3 mě to občas, hlavně v obranný fázi, přijde spíš jako street kung-fu :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    daň za engine, snad to bude příští rok lepší, ale pochybuju o tom
    ASYD
    ASYD --- ---
    no ale hlavne abyse to hejbalo. zatim mam zkusenosti takove ze pc verze fify jsou tezce neoptimalizovane
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Když si někdo vyhraje s grafikou na PC tak to může vypadat solidně:

NELLI
    NELLI --- ---
    kk
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: najdu si tě a dáme někdy on-line match ... id gonzakk2233
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele nešla by tady udělat anketa kdo hraje na jaké platformě ?

WHITERABBIT: dřív jsem FUT hrál docela často,ale začalo mě tam postupem času štvát dost věcí.Hlavně se tam strašně těžko dají vydělat ty body na nakupování.Za vyhranej zápas max.400 a ani za to když vyhraješ turnaj to neni žádná sláva.Pak šmela EA v těch balíčkách.Jsem si např.koupil 3 ty nejdražší s doměnim,že tam bude alespon jeden extra player a míst toho jsem vyfasoval 2stadion pak princů a x sice zlatejch hráčů ale většinou z mexický ligy.Jinak nápad FUT se mi velmi zamlouvá,ale chtělo by to trochu vychytat po manažerský stránce.Různé taktiky atd,to mi tam dost chýbý.

Proto si radši zahraju klasickej on-line ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    No tohle sem popravdě čekal už loni... Zase budu muset udělat patch, zatimco klukum z fifacz.com asi ubyde kupa práce, aspoň to tak zatim vypadá :)
    Fifa 12 : Nouvelles équipes et statistiques « Fifa Gamers Blog
    http://fifagamers.wordpress.com/2011/08/06/fifa-12-nouvelles-equipes-et-statistiques/
    ty skilly se ale asi do vydání asi ještě změněj
    NELLI
    NELLI --- ---
    tak jsem to nejak nevybruslil a poridil si dalsi kopii fifa11 pro ps3, mam tudiz jak konzovolou, tak i pc verzi. Kdyby si nekdo chtel hodit spil, tak id burnee77
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    kdo vsechno hrajete FUT? me do toho po vic jak roce nalakal kolega a je to teda dost vpohode.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    stoji za prečtení...

Kdo může za absenci CZ ligy ve FIFA 12? FAČR odmítá nařčení EA - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/tema/kdo-muze-za-absenci-cz-ligy-ve-fifa-12-facr-odmita-narceni-ea-56568
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: ozvy se mi do pošty ... dal bych sem tam takhle v podvečer nějákej match ...
    mě zase sere že kaýdej dement hraje bud za Chelsea nebo Barcelonu
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: mno na publicu je to odpojovani na picu:(

jinak tady nekdo ps3 myslim ma
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ahoj, najdou se nejake idcka na obcasna online friendly (F11, PS3)?? serou me ti smejdi co se odpojujou kdyz dostavaji poradne nakopano ;((

id> pueblo23
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam