KAKIHARA: ja mam po posledni aktualizaci pocit, ze me nekdo vymenil muzstvo. Nevyhral sem od te doby jedinej zapas a to sem si mazal na chleba podstatne silnejsi teamy. Strelba tragicka, presne jak pises, vse lita nad branu i kdyz do toho jen tuknu, jindy do toho jen tuknu a on kopne takovou holomajznu, ze to sotva dosoura k brane... takze pokazde jinak, coz mesere nejvic. Neda se to predvidat.
Stejne tak prihravky. Muzu si ukroutit paku, abych urcil, jakym smerem to ma soupnout a on to stejne narva uplne jinam nez potrebuju, bezne na hrace v ofsidu i kdyz ja ukazuji pakou opacnym smerem v lepsim pripade na obsazeneho hrace i v okamziku naprosteho precislani 4 vs 2 a podobne. Proste vstupovani AI do ovladani hry, hracu a vlastnosti v tak rozsahle mire, jako se deje ted, je proste tragedie !!
Zpracovani, tragedie, odskakuji jim mice atd, stejne tak vzdy takove to vterinove zaseknuti i kdyz das borcovi prihravku do behu, tak ji prebere, ale na vterinu se proste zaskne v pohybu, kdez to souper sprintuje dal, takze te proste vobere, ubrani i kdyz mas naskok dve delky.
Piskani ofsidu uz ani nekomentuju, piskani penalt pri nastreleni ruky u tele, staci sebemensi kontakt, tak tomu uz se jen smeju. Nastesti mam cca 75% uspesnost na penalty.
Prislo me, ze me prestal fungovat sprint, protoze vsichni jsou tak 2x-3x rychlejsi a to i kdyz jsou o dost horsi :-)
Proste me to tak sralo posledni dva zapasy, ze zrovna vcera sem odlozil ovladac s tim, ze sem si rekl, ze si od Fifi dam na nejaky cas ted pauzu. Naposled to bylo cca na par mesicu.
:-)