• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    AGOG
    AGOG --- ---
    Nahodou nevite jak se pohybuji ceny parfemu a toaletnich vod v Anglii oproti nasim?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    prijemne foto :)

ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tak az zkusis, dej vedet ;) jen tak pro zajimavost ;)
    CNV
    CNV --- ---
    ENTENTYKY: Znám, Schiaparelli je klasika a tahle vůně (Shocking) má původ v 30. letech. Ještě jsem ji neočichala, ale mám někde vzorek.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    a znas tu znacku? jeste jsem nasla par normalni velikosti, ale taky silne rare ;)
    CNV
    CNV --- ---
    ENTENTYKY: To je akorát tak pro sběratele... s velkým barákem :)
    CNV
    CNV --- ---
    ANIT: Máš EdT nebo EdP?
    ANIT
    ANIT --- ---
    Složení: HLAVA - bergamot, kosatec, citron. SRDCE - vanilka, jasmín, květnová růže opopanax, fazole tonka. ZÁKLAD - ambra, kosatec,
    ANIT
    ANIT --- ---
    NYMPHO: tu mam a je super
    taky guerlain shalimar, to je ted muj favorit
    ZARA
    ZARA --- ---
    ENTENTYKY: uhm, mandle, resp. amaretto
    Amaretto, Gardenia, Neroli.
    Iris, Musk, Cedar, Bulgarian Rose
    Vetiver, Patchouli, Benzoin, Amber
    CNV
    CNV --- ---
    ENTENTYKY: Ne, v parfumerkách ještě je, ale až se vyprodají zásoby, tak bude konec.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    CNV: coz znamena ze v parfumerkach uz neni?
    CNV
    CNV --- ---
    NYMPHO: Ty jsi na bílý květinový vůně, očividně. To je dobře, protože máš velký výběr :)

HELLENKA: Neboj, té lékořice tam mnoho není, já jsem nic takového necítila.

ENTENTYKY: Blu Notte je jiná než Blu. Blu mi přijde trochu o ničem, ale Blu Notte mám ráda. Což je blbý, protože se přestává vyrábět.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    NYMPHO: tak v douglasu rikas? dobra zprava :) ja to porad nemuzu nikde sehnat

ZARA: v polibku maji byt mandle? v magicu jsou treba madle, krasne sladke mandlicky, mnamnam :) ale v tomhle jsem citila nejake jehlici, ci co to bylo - asociace jak jakysi divne vonici les ta vune .. pak trochu mentolu .. mozna tygri mast by to vystihovala

bulgari blue jsem kdysi (asi tyden :D) mela, ale neco mi v te vuni silene vadilo, uz si nepamatuju co; na notte se mrknu
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    HELLENKA: ta lékořice mi tam taky úplně nesedne.. oni jsou ještě další dva druhy Onde Mystere a Onde Extase, ale ty už mi nevoněly.
    ZARA
    ZARA --- ---
    ENTENTYKY: to co ti na angel strasne nerobilo dobre bolo paculi ako pise CNV, to nerodycha vela ludi
    ja mam angel rada, ale len v mikroskopickych davkach, teda ziaden sprej, to je smrt
    a polibek draka je jeden z mojich velmi oblubenych, ten je zase o mandliach a vetiveri, tiez smrtelna kombinacia vo vekych davkach ale nie az tak ako angel, ten je repelent nonplusultra!
    skusala si bulgari blue (notte)? cokoladove, ale nie zabijacke ako angel
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    HELLENKA: a nebo toto:
    Pure White Linen Pink Coral

Romantic floral edition Pure White Linen Coral Pink is a new fragrance by the house of Estee Lauder and it was introduced in 2009 as a reminder of sunny days by the sea.

It includes aromas of Chinese berries, apple blossom and pink pepper. A heart is dominated by seductive accents of jasmine, cherry blossom, pink peony, while base notes introduce sandalwood, vanilla and heliotrope.
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    HELLENKA: Fragile je taky moje oblíbená, z posledních vůní mě zaujalo toto:
    Giorgio Armani - Onde Vertige

Hlava
    mandle, lékořice

Srdce
    jasmín

Základ
    pačuli

Inspirovaná Kamasútrou, evokující indické paláce a chrámy.

Mají v Douglasu.

ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    heh, tak aspon vim, co uz dal nezkouset ;)
    chanely jsou proti tomu nekonfliktni svezenky ;)

jako ja nevydychala napr. ani dzonghku a mure musc extreme, ale spis tak, ze po case me to zaclo tou svou silou obtezovat; tohle bylo strasny uz od zacatku ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam