• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    IKARIE: aha, tak to mi asi tak nejak vyplynulo ;))
    tak mas dve moznosti - bud si koupis nejakou nevyraznou, nebo prestanes strikat na obleceni, no .. ;)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ENTENTYKY: sak ja jsem taky nic nepsala o tom, ze potrebuju letni vuni, pze to stejne jako ty zas az tak nerozdeluju :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    IKARIE: tak kabaty se v lete moc nenosej, ne .)
    ale jinak je to docela problem, ja na nepratelny obleceni nestrikam nic .. a ne ze by to vadilo ;)

HELLENKA: tak de vo to, co se z ni tahne - nicmene, pokud je to kvalitni vune (a ne naka smradlava imitace), neverim, ze bys z toho mela celodenni trauma ;))) .. kazdopadne - ja treba ucitim radsi jakoukoli vuni, nez pot

co znamena delsi dobu? (jinak ja teda nevolila nic, to bylo obecne konstatovani - osobne na svezenky moc nejsem, nedrzej)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ENTENTYKY: mne sice taky bavi stridat podle nalady, ale vzhledem k tomu, ze vetsinou strikam parfem hlavne na obleceni, tak je to naprd. pze kdyz je nejaka vyraznejsi vune, co drzi dlouho, tak se to pak hlavne na kabatech a bundach docela triska ..
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tady to rozlisovani leto/zima me fakt bavi ;)

ja nosim celej rok stejny vune a stridam si je ciste podle nalady ... aneb nemam problem je ve 30 stupnich zlejt addictem, kdyz je chut ;)

beztak ty ruzny lehoucky vodicky s citrusama apod. (oznacovany za letni), s potem po delsi dobe zreaguji nakonec dost hnusne, protoze nejsou schopny dele a intenzivneji vonet
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    zapomnela jsem si svuj jeste skoro plny parfem v portugalsku a ted si potrebuju koupit neco na prechodne obdobi, nez se tam zas dostanu. no a koukam, ze na jahode jsou nejake slevy. http://cz.strawberrynet.com/newproduct.aspx?catgid=76
    chtela jsem si objednat uz nekolikrat odskousenou klasiku l'eau par kenzo, ale s touhle vuni jsem mela problem, ze na me skoro vubec nevydrzela. pak tam jeste celkem slusne vychazi CK eternity, kterou jsem nikdy nemela, ale voni mi - mel ste ji nekdo? vydrzi? logicky by mela dyl, kdyz to je eau de parfum, ne?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    prodam darkovou kazetu Bvlgari
    http://bvlgari.buyonline.cz/parfemy/Bvlgari/Rose-Essenteel-Kazeta-EDP-W -v ceskym eshopu cca za tuhle cenu, ale ja dam smaozrejme za min -nabidnete
    eau parfum a body lotion , rozkosne darkove baleni, jednou striknute a zavrhnute...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    prirodni kosmetika

http://www.florame.cz/

ZARA
    ZARA --- ---
    LIMONADA: co je florame?
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    LIMONADA: hehe něco podobnýhop se mi stalo včera - už nevim jak se to jmenovalo, ale smrdělo to jak posečená a zapařená tráva blééé:/
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    tak jsem vcera zkousela florame, a musim rict ze takovej puch uz jsem dlouhonezazila....brr, to byla sila. prislo mi to jako takovy ty silny byliny extrakty co mivali v botanicusu, takovy horko kysely, stiplavy a hrozne neprijemny. a musim rict ze pet vuni a vsechny takovehle. brr.

udelala jsem tu blbost ze sem neco strikala na ruku a neslo to poradne smyt.
    SHI
    SHI --- ---
    Be Delicious
    Je nová orientální, květinová vůně DKNY.
    Parfém Be Delicious Night vás zavede do nočního New Yorku, plného tajemství, svádění a možností.
    Pod značkou DKNY představuje Donna Karan řadu parfémů, kterými se snaží vyjádřit to, co ženy potřebují a co hledají. Energii. Opojení. Smyslnost. Možná se vám to bude zdát jako klišé, ale parfém DKNY Be Delicious Night tak opravdu funguje. Pokud tomu nevěříte, zeptejte se někoho, kdo s ním má zkušenosti.
    Be Delicious Night DKNY oslavuje jedinečnost nechte se svést tímto kouzelným parfémem .
    Be Delicious je žena. Její láska. Její vášeň. Její touha po poznání. Vyzkoušejte i vy první ženino pokušení. Staňte se Evou. Sáhněte po svém jablku. Zakousněte se.
    Stačí se podívat na překrasný fialový flakon a pochopíte, že veškeré tajemství může být přivoněním odhaleno.
    Doplňte svůj nevinný výraz provokativní a smyslnou vůní. Donuťte své okolí, aby se vás chtělo dotknout, přivonět si. Ukousněte si svůj kus svůdného života a žijte s DKNY Be Delicious naplno.
    SHI
    SHI --- ---
    ZARA:
    fakt neumim popisovat vune :D, me to pripada takove korenene a unisex

Složení parfémové vody Donna Karan Be Delicious Night:

Hlava: Červené jablko, zázvor, borůvka, fialová frézie Srdce: Orchidej, jasmín, fialový iris Základ: Ambra, kadidlo, extrakt z myrhy, pačuli, vetiver

ZARA
    ZARA --- ---
    SHI: popis ake to je :)
    SHI
    SHI --- ---
    Dneska jsem si poridila :) jupí

ETINA
    ETINA --- ---
    ENTENTYKY: jj uz sem se na to divala...btw ta barva vubec neni od veci protoze treba moji mamce voni jen vune jsou modre!!:)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ETINA: tady muze vyhledavat podle jednotlivejch slozek - nebo i treba podle barvy .)))
    http://www.fragrantica.com/
    ETINA
    ETINA --- ---
    CNV: to bude nejlepsi!:) miluju zvlastnost Flower by Kenzo, dost mi voni Jadore! jo a aktualne Emporio she od G.Armaniho...sem zvedav co z toho vyleze:)
    CNV
    CNV --- ---
    ETINA: Taky by ti mohl vonět santal, ten je taky ve všem :) Řekni, jaké vůně ti voní a já ti povím, co to je.
    ETINA
    ETINA --- ---
    CNV: aha, ja to brala podle toho ze se uvadeji tri ctyri ingredience v zakladu v tech popisech dycky vis, takze sem predpokladala ze tam maji vetsi zastoupeni a proto mi voni...nejsem odbornik na vune;) bohuzel:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam