• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    AGOG
    AGOG --- ---
    Holky, doporučily byste mi pro slečnu něco s melounem, nebo mandarinkou?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    CNV: chapu no :))) tak to bych snad mohla prezit ... kalkuluju s tim, ze to pak snad zesladne

ZARA
    ZARA --- ---
    CNV: pisu ze black truffle...lanýž hm, mozno to je ta okurka :)
    CNV
    CNV --- ---
    ENTENTYKY: Není to kyselá okurka, ale salátová, a je tam ze začátku, takový zvláštní melounově okurkový tón. Poněvadž vůně od Forda nemůže být jen tak přímočará a obyčejná, pochop :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ZARA: tak to by se mohlo libit :))
    CNV: tak to by se mi libit nemuselo :D snad neni aspon kysela
    CNV
    CNV --- ---
    ZARA: A s okurkou k tomu...
    ZARA
    ZARA --- ---
    ENTENTYKY: aaaah, co si nepovedala, mohla som ti poslat vzorek :)
    je to sladke....ako vanilkovy kolac s cokoladou! som zvedava co povies.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    objednala jsem si naslepo black orchid, tak jsem na to zvedava ..

a dneska jsem dosla k tomu, ze krom angelique noire budu potrebovat i iris ganache, ach ouvej :D
    jesteze guerlani ohledne net objednavky nekomunikujou, tahle si budu muset pockat na jarni vejlet
    AGOG
    AGOG --- ---
    ENTENTYKY: Možná že se tam ta krabička octla nějakou náhodou, ten tester byl také černý. Budu to muset někde vyzkoušet jestli to nebylo Attitude
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    nemohlo to byt attitude? (trochu podobnost slov na prvni pohled ;)
    armani nic s takovym nazvem nema (modre jsou panske) http://www.fragrantica.com/designers/Giorgio-Armani.html
    AGOG
    AGOG --- ---
    Zkoušel jsem nějakého Armaniho, na černé krabičce testeru bylo napsáno Animal, ale teď to nemůžu nikde najít. Nevíte o co jde?
    Sice to bylo ve vytrýně Armani, ale jediný co jsem našel je Animale, ale to vypadá zase jinak. Tak nevim.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Tak sem zkoušela Chloé intense a na první čuchnutí paráda - ušlechtilá růže, jemnost a čistota původní chloé - jenom je k tomu něco navíc asi ta růže a pak ten jemně kořenený růžový pepř. Pak mi ale bohužel moc nesedl ten santal (asi). Prostě to najednou bylo moc kořeněný. Nevím jestli si ji pořídím - musím zkusit ještě několikrát - bylo to jako bych měla něco od babičky, ale tak příjemně. Nevím jestli je to pro můj věk vhodná vůně (24), ale je rozhodně krásná...
    A pak jsem zkoušla Hypnose Senses. Na začátek (jako vždy) bomba svěží krásná vůně a na konci (jako vždy) chemickej uragán... Škoda začalo to tak slibně...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    a co to bylo za vuni?

jinak krasna fialka je verte violette od l´Artisan
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    kdysi dávno jsem se v Sephoře zamilovala do fialkové vůně. Pak jsem jí dlouho používala a zbožňovala - do chvíle, než mi jí přestali vyrábět. a dneska jsem v autobuse cítila něco podobného, vynělo mi to tak! A já jí chci zase!

Nevíte nááhodou, kde sehnat fialkovou vůni?
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ZARA: jj, narocna je, a nam se oboum moc libi=) holt az budu starsi no......ted nam na ruce ten vzduch, dneska jsem ho oficialne dostala k narozkam, a nemuzu se nabazit=)konecne vune, co mi dokonale sedne
    ZARA
    ZARA --- ---
    LIMONADA: pekne :) habanita je rozhodne pekna ale celkom "narocna" vona myslim, tak nech sa mamce dobre nosi
    l'air habanita nepoznam priznam sa
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    tak jsme dneska s mamcou podnikly najezd - v kotve ve stanku s prirodni kosmetikou rozsirili sortiment vuni, hlavne molinard a konecne!!! jsem mohla ucitit habanitu...(bohuzel tester od zuzkaou asi stahla naka postacka cestou, nedosla mi) takze az ted.

obavala jsem se, ale musim rict ze naprosto zbytecne, nadherna vune. plna, smyslna - nastup sladky, silny, koreneny, pak jsem velmi brzo citila tabak, ted mam pocit jako smes vune ruze v klope, konaku a koure v elegantnim baru. zajimave bylo, jak na mame vonela dost rozdilne, mamca citila treba stare mince=)

nakonec to dopadlo tak, ze ja s koupila svezi d'air habanita a mamca samotnou habanitu, uchvatila ji. me take, ale musim uznat ze pro me to vune na denni noseni neni, jeste jsem na ni moc mlada.ale prilezitostne od mamcy urcite vypujcim...

http://www.parfumer.cz/damske-parfemy/molinard/un-air-de-habanita/
    http://www.parfumer.cz/damske-parfemy/molinard/habanita-de-molinard/
    jinak podotykam, ze v kotve maji oboji levneji nez kdekoli na netu (coz me dost prekvapilo)

CNV
    CNV --- ---
    HELLENKA: Konkrétně o všech to nevím, ale je pár notorů - třeba Angel hodně brzo zezelená a časem ztratí vůni. Naopak spousta starých parfémů, třeba padesátiletých, je i dneska ok.
    CNV
    CNV --- ---
    HELLENKA: Jak kterej.
    AGOG
    AGOG --- ---
    Přišel mi vzorek Lagerfeld femme k mému EDT, jaké to je, mám to dávat někomu očichat nebo rovnou vyhodit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam