• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    Nevite nahodou jak se jmenuje pansky parfem s logem racka?Tata si ho kupoval cca. pred 8 lety ve FR.Myslim,ze bude patrit k tem drazsim.
    Diky.
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    nová diskuze pro všechny, co mají rádi nehtovou modeláž a péči o ruce [ NEHTY - přírodní, umělé, nehtová modeláž, nail-art... aneb klub přátel pěstěných rukou ]
    CNV
    CNV --- ---
    AMARYLLIS: V parfumerce zkus Shalimary, je jich x verzí a všechny intenzivně vanilkové.
    Jinak jak píšou ostatní, vanilkových vůní jsou fůry.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    AMARYLLIS: tady http://www.fragrantica.com/search/#notes vyber vanilku a muzes zacit zkoumat :D
    vanilkovejch vuni je TOLIK, ze to vubec nema smysl vypisovat

ja za sebe doporucim exklusivky od guerlaina, to jsou pro me nejnadhernejsi vanilky
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Versace Dreamer. Univerzál pro chlapy i ženské.
    AMARYLLIS
    AMARYLLIS --- ---
    Milé dámy..a panove? Mohl by mi někdo doporučit nějaký parféém s nádechem vanilky..at už jen slaby nádech nebo intenzivní vune :) Budu ráda za jakekoliv tipy:)
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    Sháním Nina Ricci DeciDelá...nevíte, kde bych ho mohla najít? Vím, že už se nějakou dobu nevyrábí, ale nevěřím, že by se nedal najít na nějakých stránkách, skladech, apod. Nějaký tip? Děkuju
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    CNV: já myslím takovou tu skořici jak koupíš v potravinách nebo leckde, takové ty pláty skořicové kůry. mně to voní fantasticky! :)

ENTENTYKY: já vím, ale pořád je tam skořice jenom jako další přísada - a zdaleka ne jediná. a addict jsem měla jistou dobu doma:D
    CNV
    CNV --- ---
    Doporučuju skořicovej éterák a předně zjistit, jak vlastně voní čistá skořice bez přísad. Popravdě nic moc :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    GALTHEA: zkousela jsi addict? za me skoricovej
    nebo tohle je uzasna skorice http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Hermessence-Ambre-Narguile-2669.html
    ale je to drahy a ocuchat leda v hermes butiku v parizsky (jestli to tam maj) nebo nekde po netu koupit vzorek
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    ZARA: paráda, vďaka moc! no ja stále zháňam tú čistú škoricu bez prísad, takže .. :D
    ZARA
    ZARA --- ---
    GALTHEA: inak odporucam aj firmu CB I Hate Perfume, ktoru vedie Christopher Brosius, ktory predtym robil pre Demeter Fragrance Library. Trochu viac uletene ako Demeter, ale nanajvys zaujimave koncepty

http://www.cbihateperfume.com/perfume.html
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    ZARA: Cinnamon Bun (táto mi voní tak nejako divne, ako korenie. so škoricou to nič nemá a strašne z toho razí akoby alkohol... neviem. príde mi že stará, ale možno som si to len inak predstavovala.), rain (ako čistiaci prostriedok) a jasmine - tá jediná voní ako čistý jasmín. :)
    ZARA
    ZARA --- ---
    GALTHEA: ak mas pocit, ze je ta vona "zlomena" divne pachne, tak to bude asi stare, ale ked to voni len inak ako si si predstavovala, tak asi je to proste vonou ako takou
    ake si vlastne objednala?
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    ZARA: ja práve teraz neviem, že či som to len nevyhrala s tým ebay a prišla stará a nabudúce skúsim objednať zo stránky, alebo či proste táto nevyšla...
    ZARA
    ZARA --- ---
    hmm, vona moze byt stara, zalezi od koho si to kupovala, ale je kludne mozne, ze je ok...nie vsetky su proste vydarene. ja osobne mam salt air a ta voni ako morsky vzduch, do bodky.
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    ZARA: no už som objednala cez ebay, aj prišlo - ale teda neviem. možno len zlý výber - objednala som škoricu. na stránke píšu že je to čistá škorica bez prísad, ale mne to voní skôr ako nejaké korenie. nehovorím že je to zlé, ale škoricu v tom necítiť teda. myslíte že môže byť stará už? (predsa len ebay...)
    ZARA
    ZARA --- ---
    GALTHEA: nuz, vyber je obrovsky, kazda je zamerana na jeden koncept: jar, zem, sneh, marshmallows, spinu, zahradu, more, atd. su to priamociare, nie prilis komplexne vone.
    nejake vzorky sa v ramci SK daju objednat tu:
    http://www.parfemy-exclusive.sk/inshop/demeter-fragrance-library/classic-label/
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    ZARA: s oboma, ale vône prednostne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam