• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    máte někdo chanel mademoiselle a chanel coco? víte mi tak zběžně popsat rozdíl? já si totiž neumím vybrat. (i když mademoiselle je taková otřepaná ze všech stran...)
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    ESPOO: posta.)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    nejlepsi bude, kdyz sem napises, co shanis a nekdo ti poradi ;) (pokud se teda jedna o znamou vec a ne nejakou raritu na zakazku)
    ESPOO
    ESPOO --- ---
    Víte v Brně o nějaké prodejně kde mi, když přinesu vzorek parfému, poradí který parfém voní co nejvíc podobně? (ten který chci už se nevyrábí). Tzn. sháním obchod s profi prodavačkou, ne slečnou, která náhodou prodává parfémy.
    BERNARDBRAUN
    BERNARDBRAUN --- ---
    CNV: jej kdyby jsi měl vzorek to by mě lákalo, photo tedy ale asi nemáš? dík jinak jak se dohodneme, pošleš mi to nebo se potkáme někde v praze, a kolik za to chceš ? dík
    CNV
    CNV --- ---
    BERNARDBRAUN: Jestli se ti líbí Fahrenheit, tak Photo by mohlo rozhodně, je to taková mužná kouřová vůně s podobným základem.
    Klasik neznám, ale myslím, že tu snad mám někde vzorek...
    BERNARDBRAUN
    BERNARDBRAUN --- ---
    Ahoj máte někdo zkušenost s parfémy od Carl Lagerfeld, Photo a Classic - pro muže ? rád používám Dior Fahrenheit, tak jestli by to k tomu sedlo nebo jak voněj , nikde k odzkoušení jsem je totiž nenašel, dík za rady
    EGGH
    EGGH --- ---
    Ahoj, kdyby měl někdo zájem, tak mám na prodej:

Guess Guess Suede 75 ml toaletní voda (dstříknuto cca 12 ml)
    Calvin Klein Man 100 ml toaletní voda (odstříknuto cca 2 ml)

Cenu nabídněte, případně vyměním za staré čb a barevné kinofilmové filmy, staré fotoaparáty, objektivy apod.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    mohli byste mi poradit panske parfemy volake za piemernu cenu, ktore maju korenistu tabakovou vuni?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    KLAIR: kasli na to, je to blbost
    neprilis proflaklej znackovej parfem sezenes bez problem za 100 Kc/10 ml, staci vyzkouset v kamence a objednat na netu - takze si muzes koupit treba 30 ml za 300,-, nemusis vrazet litr
    nebo si je muzes zajit zkusit k xparfemum do shopu - ceny maj internetovy, ale jako jediny maj i prodejnu s testerama, coz je vyhoda
    navic ani manie ani escada (jakakoliv) - neni nic extra, ze bys nemohla najit lepsi a za fajn cenu
    CNV
    CNV --- ---
    KLAIR: A máš toho Armaniho i Escadu vyzkoušené?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CNV: no výborně, mně to taky přišlo jako hloupost... tak jsem se jen pro sichr ptala...

tak já uvidím.... já jsem zas hrozně dlouho nemohla parfém najít a dát přes tisícovku někam jen tak, to se bojím.... na to nemám.
    CNV
    CNV --- ---
    KLAIR: Možné to není, narazila jsi na obchod s imitacemi. Pohádka o originálních esencích je stará mnoho let, teď ji akorát vylepšili o krizi.
    Někomu imitace stačí, záleží na tom, jaké máš zkušenosti a jak jsi náročná. Je potřeba mít na to necitlivý nos a nejlépe být i lehce chudá duchem, abys dokázala sama sebe přesvědčit, že cena a koncentrace je to nejdůležitější :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak ted nevím, jestli sem a nebo do vedlejšího auditka, no tak je to jedno...

Prosím vás, objevila jsem obchod D&F Parfum (V Celnici, Praha 1), kde mají hromady parfémů. Prodavačka tvrdila, že jsou to originální parfémové esence legálně od dodavatelů, kteří tímto (levným!!) způsobem distribuují parfémy, o které není takový zájem kvůli krizi. Hledám nový parfém, proto jsem tam ostatně šla.... TAk se chci zeptat, jestli je to možné a reálné. Cena 199 za 50ml parfému (ne toaletky, parfému!!!) mi přijde absurdně nízká.... Web prý nemají...

Jo, ale vybírám si mezi Manií od Armaniho a Escadou
    CNV
    CNV --- ---
    EGO: Zkus taky Bulgari Man (ten novej), Bulgari pour Homme, případně Bulgari pour Homme Soir, ale ten je trošku sladší.
    Versace Homme myslíš ten novej? Hranatý flakon, modrá tekutina? Ten se myslím zrovna dvakrát nepoved, hlavně výdrž nic moc.
    EGO
    EGO --- ---
    ENTENTYKY: Mal som, aj som bol spokojný ale akosi rád skúšam nové veci. Každopádne tá nová modrá stojí za zváženie.

CNV: Bvlgari Aqva je celkom fajn, od GUCCIho som testoval len Homme Sport a mám zmiešané pocity.

Čo hovoríte na Versace Pour Homme?
    CNV
    CNV --- ---
    ENTENTYKY: Až moc. Doporučila bych kouknout na pánské vůně Bulgari nebo Gucci. Lacoste a Bosse spíš vynechat, už proto, že to má každej.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    lacoste essential - velmi svezi a lehka
    EGO
    EGO --- ---
    Zdravím,

mám poukážku na zľavu na značky Lanvin, GUCCI, BVLGARI, D&G, Lacoste, BOSS a Ferragamo. Chcel by som ju zúžitkovať, hľadám niečo svieže a ľahké zároveň. Som otvorený rôznym návrhom... :)
    ZARA
    ZARA --- ---
    AGOG: nj, ta je, to mas pravdu...
    tak kokosove ma napada uz len tie comptoir sud pacifique - coco extreme (a urcite aj ine maju v sebe kokos, ale moc sa v tom nevyznam)

a inak pre zaujimavost, mohol by si skusit splechnut na seba aj estee lauder - bronze godess :) (hej, je damska, ale nikdy nevies, a voni ako kokos a opalovaci krem!)
    bezne k dostani a cenovo to nie je creed ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam