• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    IORETH
    IORETH --- ---
    NIENNA: jaká značka? Já mám asi sto čtvercovek různých značek a na žádné to není... nejsou třeba bambusové?
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Nevíte někdo, proč mají čč na sobě ceduli, že nesmí do sušičky? Přijde mi to podivné neboť se dají prát na 95°C a žehlit taky na maximu...ale sušička je škrtnutá.... tak nevím...
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    HC_: , CHANA: k bezplenkovani - podle veku ditete a taky rocniho obdobi nejsou vzdy idealni body - pokud treba v lete nechavate dite (polo)nahe, tak je lepsi klasicke tricko, kteremu se necamra ten podolek vecne nekde, kde hrozi pocurani.
    CHANA
    CHANA --- ---
    HC_: hlavně tedy když bezplenkuješ, je dobré mít opravdu hodně oblečků, zvlášť ve fázi, kdy se úplně zbavuješ plen. Extendory mě vlastně nenapadlo pořizovat, ale jak píše ZEGA: ty patentky jsou dost různé.
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    ANNAWA: prave z toho duvodu (hledani a nenalezeni :-) jsem ty prodluzovace zavrhla. Uz takhle se tu vali vsechno mozny a vecne veku neco hledam.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    HC_: nefunguje na veskera body.. a je asi jednodussi si udelat vlastni presne na ty co pouzivas..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: já ho mám, je to docela fajn, když víš, kde se zrovna válí :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    CHANA: jj ja jen premejslim jestli nemam koupit k tem bodyckam ten "extender"=prodluzovac bodycek, mate nekdo zkusenost?
    CHANA
    CHANA --- ---
    ZEGA:
    HC_: mě při bezplenkovce nejvíc vyhovují overaly rozepínatelné mezi nohama nebo body a polodupačky. Při prvním dítěti jsem se peklovala s dupačkama a teď už je doma nechci ani vidět.
    JESTERKA_NA_ZDI: polodupačky? = tepláky s ťapkama
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: vicemene jo. ;-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Jo? A jsi prazska, vid..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: Mam dost pohyblive dite, od sedmi mesicu stal od 7,5 zacal chodit kolem nabytku, lezeni prislo tak v osmi a nikdy jsem nemela pocit, ze by mu ten vetsi zadek vadil. Jednorazovky jsou vic vykrojeny a pokud mas sklad na osminky, tak ty grovia by ti mohly sedet..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: Ja pouzivam jen cc na novorozenecky sklad, takovy to vecko a na noc vicevrstevnou a pres ni jeste velkou cc taky na ten sklad. Nejvic se mi osvedcily pul svrchnaky pop'n'gro, one size a mam je od miminka do ted (13 m). Ostatni me nepresvedcily..

A ponozky drezely nebo jsem je nandavala, ale sundavat boty si zacal az ted (ma takovy fuseklovy boticky s mekkou kuzi - takovy spis bitofusky) a protoze furt nandavam, tak ctvrte slovo do rady je prave "bota".. A ted me to tak uz netrapi, je teplo. Jedny teplacky mame i zaroven s ponozkama, jsou toteplaky, ale s funkcnosti puncochacu
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: 150 je paradni cena, to beru. :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: důkaz místo slibů :-) Kč devatenáct.

Má je tedy trochu shrnuté, ale jak vidíš, hlemejždil se tam před odpoledním usnutím všelijak a přesto!

ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: věř, věř prosím! Má je na sobě i hodiny a hodiny a hodiny. Dodám nějaké foto :-D
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    ANNAWA: něvěřím! :-D mám všemožný poděděný mix a většinu má do několika vteřin dole, ty lepší držáky vydrží tak minutu. Asi budu muset po dlouhé době prošmejdit ty vietnamce, nebo co...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: máme zásobu držících ponožek od vietnamců převážně, zázrak :-)
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    SINSEMILLA: a jak řešíš ponožky? já zas fandím dupačkám, protože mě furt nebaví co deset vteřin nandavat svlíknutý ponožky :-)
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    SINSEMILLA: to je zajímavé téma - zrovna řeším jaké svrchňáky na čtvercovky na rovno a vv. První 3 měsíce jsem jela na novosklad a to se mi dost osvědčily haipy (narozdíl od imse, který protékaly - přes haipy nikdy nic mimo svrchňáky neprošlo). Začala jsem ale dávat více vv a čč na rovno (skládám teda celkem na úzko) a jak se malá začíná víc hejbat (5m) tak v těch haipách větších to už děsně jezdí (jsou takové dost široké). Máš nějaké ozkoušené, padnoucí vhodné právě na rovno? Ty grovie totiž třeba na látkovkách docela doporučovali - jestli se jich chceš zbavit, možná bych je ráda vyzkoušela :-)

případně někdo další používáte taky čč a vv a co se vám osvědčilo u "pohyblivých" dětí - předpokládám, že to bude čím dál náročnější.

jinak mám pak pár kalhotkových plín - takovou směs totsbots, babylucy, disana, pastelka a příjde mi, že na nich můžou bejt svrchňáky v podstatě libovolný, žádný nehody jsem nezaznamenala, ale nevyhovují mi jak jsou všechny dost masivní a suchý zipy mi přijdou nepohodlný a dlouhý schnutí...no prostě se moc nekamarádíme a sahám po nich většinou až naposled
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ZEGA: Me dupacky vubec nesedi, pouzivam jen body + teplacky..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam