• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    CHANA: díky za info
    CHANA
    CHANA --- ---
    IBERIA: přesně jak popisuješ, čínský evropský nosíme na cesty, na žádnou skladnější variantu jsme nepřišli. Nosíme ho když někam jedeme na noc, abychom nemuseli ve spacím úboru (v mém případě nahá) pobíhat po cizím bytě nebo nějaké ubytovně:)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Používáte někdo čínský nočník (evropský) i na starší děti jako cestovní (tedy že si na něj mohou na chvíli sednout, ne že je držíte). Dceři je rok a třičtvrtě a potřebovala bych mít něco pořád u sebe, když si řekne, případně prosím doporučte něco jiného. (Držet při tom moc nechce a v interiéru to ani nejde a na záchod bez redukce ji posazovat nechci.) Díky
    IORETH
    IORETH --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: safra, zrovna před týdnem jsem kupovala nové :).
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    prodávám nové Grovie se sovama pokud byste měl někdo zájem (viz tržiště) :-)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    SINSEMILLA: tak sem to taky pochopila.) nebezplenkuju, ale zaujalo me to, kdyz ste resily ty bodycka a patentky...
    IBERIA: nee, ale Tul ti je urcite usije.)

btw kdo s sijete plenky, nemate tip na ten nejjemnejsi fleec? na koupi? diky
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    PAVLINKA: super, budeš objednávat?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    PAVLINKA: ty jsou krásný, ale nebezplenkujeme no a pochopila jsem to správně, že se to tam rozhrne, takže mezi nohama nejsou sešitý?
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    pro bezplenkovacky.)
    Červené a fialové rychloprdky | Ekozahrada - Blog Petry Macháčkové / Caramilla
    http://ekozahrada.blog.cz/1204/cervene-a-fialove-rychloprdky
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: potvrzuji, že vůbec.
    Moje blueberry jsou právě velké, pojmoui objemné pleny bez potíží a jsou takové igelitovější, realtivně, protože grovie působí spíše jako látka, navíc mají uvnitř takovou síťovinu.

To už, jak tu myslím zaznělo, jsou blueberry podobné thirsties.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    IORETH: Grovie super, to jo, ale teda blueberry se fakt nepodobaji...
    Ani střihem, ani materiálem, ani zapinanim...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BLANCHE1: já mám patentkový, on totiž B umí sucháče rozepnout :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    BLANCHE1: Erik mel v roce 9,4 kg a neni to zadny puclik, ale je fakt, ze je vetsi nez v pulroce. na ven ted na sebe davam dva ctverce, protoze neni jeste vetsinou tak uplne teplo, abych prebalovala co hodinu na lavickach a jak bydlime dal, tak cesta zabere vic casu. na jeden ctverec grovii narvu s plencli pod ni nejak schovam, ale neni to pohodlny.. Skoda, jinak se mi moc libi.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Grovie se dost podobají těm blueberry, hurá, už jsou objednané, nerůžové, krásné, zase bude to látkování radost :). ANNAWA, díky za tip :-)
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    SINSEMILLA:
    ANNAWA: Tak je možný, že je to velikostí mimina (jr. má půl roku), já frčím panentkový i sucháčový Grovie na čtvercovky s novorozeneckým skladem... A dobrý, nikde nic nečouhá, neteče. Je ale fakt, že na vícevrstvé to jde taky dobře.
    A místo snapky dělám vepředu uzel :-).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: taky bych neměnila. Teď jsm ebyli od pátku do neděle pryč a nebyl s nimi jediný problém.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KEYA: Ja bych fakt latkovky nemenila, diky nim me to prebalovani nestve..
    KEYA
    KEYA --- ---
    SINSEMILLA: Já to už dlouho skládám z plen 80x80 a fakt to stačí.

SINSEMILLA: Nejsme - mám už několik kamarádek, které začaly látkovat a teď chce i sestra až se jim narodí miminko :).
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Jo a mimochodem, mam radost, dve moje spoluzacky pojedou taky v latkach!!! Nejsme vyhynuly druh !!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KEYA: Super slyset, ze to jde takhle dlouho, ja pouzivam snappi sponku, takze kdyz jsou nektere pleny uzsi, drzi i tak. V brane sice tvrdi, ze na ctvercovky snappka nejde, ale me funguje skvele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam