PETRUSKA: ja odmalicka jedu jen v plene na osminy, novosklad jsem se nikdy nenaucila. stridam s jednorazpvkama, tak 50/50. velkej zadek ma i v plince na osminy, ale neprislo mi to nijak zasadne dramaticky. a kdyz se dobre utahnou kalhotk, neprotece to. u maleho prcka jsem davala: plena na osminy, fleesova separacka a celulozova separacka. ted jeste pridavam frote nebo bambusovou vkladacku.
jinak moje obe deti maji tendenci se oprudit spis v jednorazovkach prave. zrovna aktualne resim fest opruzeny zadek dcery. pokadila se mi v noci, ja na to prisla az rano, jelikoz vyjimecne nesmrdela. a rano katastrofa! chudak mi ted place u kazdeho prebaleni, ze ji to boli. i hermanek ji na tom pali, i kremy na opruzeniny. rano jsem zahodila pokadenou jednorazovku a uz ma jen latkovky. ja mam totiz pocit, ze v tech latkovkach ten zadek lip vetra, lip se hoji.
BADIANE: co presne myslis tema 2v1? predstavuju si pod tim kapsovky - ty jsou rychlejsi na prebaleni, ale jak pises, je nutne je prat po kazdem pouziti. vyhovovaly mi u syna, u dcery vubec. mozna uz uplne nefunguje ten pul zater, ale je v nich mokra. takze jadra z nich pouzivam misto ctvercovek do normalnich svrchnaku. a ano, je to fakt boj prebalovat decko, co se pretaci a plazi jinam. prave premyslim, jak to vyresit, abych mela rychle prebaleno. premyslim, zda by nepomohla minimalni plena od Petit_lulu - zadne patentky (ty jsou ted teda fakt mission impossible), zadny suchy zip, proste nandat a hotovo.
http://www.petitlulu.cz/kategorie-produktu/minimalni-pleny/