PETRUSKA: Momentálně se to těžko popisuje - L. už má 21 měsíců a momentálně trénujeme nočník (množné číslo je správně)...:-)
Když byla miminko, tak vím, že to nebylo výrazně víc než v jednorázovkách (mám praxi z nemocnice, kde jsem mimina přebalovala...ale je fakt, že jednorázovky, co jsme používaly nebyly žádný zázrak)..... Upřímně - vycházelo mi to tak zhruba před jídlem...výjimečně víckrát (řekněmě 6-8 za den, spíš těch šest). V noci jednou - i když... než jsem šla spát, tak dostala najíst a byla přebalená (kolem půlnoci), pak cca v 5 ráno a pak až při vstávání v 9 (tak by to někdo mohl brát jako dvě). Novorozenecký sklad mi hrozně pochválili i v nemocnici na neurologii...
Je mi jasné, že to nebude pro každého - nám to tak stačilo a vyhovovalo... Pokaždé, když jsem měla pocit, že to ty čtverce nedávají, že budu muset nějak něco někde vylepšit (a zoufala jsem, že snad jedině jednorázovky, tak se ukázalo, že to s nima není lepší) a našla jsem jiný systém, který mi vyhovuje (začla jsem skládat na šestnáctiny, přidala jsem další plenku složenou tak aby byla v místě, kde je potřeba nejvíc sát a tak... ).
Upřímně jsem netušila, že v sobě mám tolik kreativity...
Jinak nemám pocit, že by L. pila nějak málo...ale jsou děti, co pijou víc... ona je tak průměr asi ve všem... (i když je moje NEJLEPŠÍ A NEJBÁJEČNĚJŠÍ A VÝJIMEČNÁ HOLČIČKA)....
GIMEL: viz výše...
Jinak ta separačka byla úžasná - pocit sucha L. měla... co jsem viděla jiné separačky, tak dost bída... Momentálně už jedeme ve flísových, ale na to došlo až časem...