• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    ZU_22: Ja treba davam na ven dva ctverce slozene na osminky a fleesovou separacku a prebaluju po dvou hodinach, nestalo se mi, ze by to proteklo. Ale kazdopadne to muze byt i ditetem, nektere holt curaji hrozne moc...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ZU_22: Tak to respekt dvojnásobný :)

Já na to prostě asi nemám dostatečné odhodlání. Možná taky kdybych měla lepší výbavu? Ale ty rozmazaný h*** by mě asi na nových krásných plenách štvaly ještě víc :)

No, žehlím si uhlíkovou stopu tím, že jsme nikdy nejezdili na exotické dovolená a asi ani nikdy jezdit nebudeme :)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ANNNA: ja mam v sestym mesici skoro 16kg dite a taky na plenach:)) a nejlepe se mi prebaluje na prebalovaku, cili vysazuju casto:) ale jinak te chapu, ze ti latky berou elan, ja latkuju napul, doma latky a na ven papir, zatim jsem nejak nenasla latkovky, ktery by u takhle velkyho ditete vydrzely na ven nepromocit, ale je pravda, ze v podstate nemam skoro zadne nove...a chci uz konecne zkusit ty petit lulu, jen to asi zkusim az na tom druhem :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    hm, a já včera na látku spolíhala, že se dítě ještě probudí, než přepne na noční režim (a delší spací intervaly), ale neprobudilo... nevím, jestli nečůrala nebo jí to nevadilo, každopádně jsem neměla srdce ji budit, když tak krásně spala, takže měla noc v čase 19-1, což mě zrovna, co se mojí délky spánku, nevytrhlo...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Mně se zase dneska chtělo z látky brečet :/ Poslední dobou mám trochu problémy se zády, jsem v šestým měsíci a tahat 11,5 kg batole začíná být náročné. Tak moc nelátkuju, abych nemusela přebalovat každou chvíli. Ale zrovna dneska byla holka v látce, když se, ehm, důkladně vyprázdnila. Ach jo. Separačka neseparačka, bylo to všude. To člověku bere elán.

Respekt všem rodičům, kteří zvládají naplno látkovat!!!
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    no my uz se taky na latkove plenky tesime:)), doma vse nachystane, vyskladane, jenom se teda jeste narodit no:)), takovy detail:D, za 10 dni mame termin, tak predpokladam, ze uz to nebude dlouho trvat:))

Papirovky mame taky (nejake zbytky od kamaradek a jeden balicek 30 ks do porodnice..), ale jakmile se oklepu a budu se citit dobre, jdem do toho:)))
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    Je to opravdu rozdíl když porovnám látkové a papírové, v látkovkách mi ten zadeček přidadá takový svěžejší? Čistější? Nevím jak to popsat, ale snad chápete.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ZABITULKA: jj, Alenka se taky oprudila z jednorázovek, nejdřív už v porodnici z Huggies Newborn, to byla teda spíš alergie než opruzení, protože byla červená všude, kde se jí dotkla ta plenka kůže, nikoli jen na zadku. V porodnici mi to vyměnili za nějaké jejich erární jednorázovky, pak to bylo dobrý. Když jsme došli domů, tak jsem jí dávala Babylove, ale opět bleskem opruzená. Od týdne věku dávám látkovky - bavlněné nebo bambusové čtverce na osminky, na to kalhotky s PUL zátěrem a zadek už zase v pohodě.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    ještě tohle, stejnej majitel jako klub Vzorkovna
    Rodinný klub Pohoda
    http://www.pohodavpohode.cz/
    HC_
    HC_ --- ---
    díky díky holky snad něco klapne, kdyžtak dám vědět
    REZZZY:
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    HC_: kdyby nic zadara neklaplo, tak bych vedela o volnym prostoru, neni to detske centrum ale na seminare by se to dalo uzpusobit
    KEYA
    KEYA --- ---
    HC_: Zkus to i tady: http://mc-repik.webnode.cz/ třeba u nás taky bude zájem :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    A ještě mě napadlo tohle http://www.kckampa.eu/
    HC_
    HC_ --- ---
    díky holky
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    HC_
    HC_ --- ---
    RYBKA: díky za tip
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    HC_: Můžeš zkusit tohle http://www.nova-trojka.cz/ Přijdou mi tam vstřícní, s poplatkama nevím, jak to mají.
    HC_
    HC_ --- ---
    nevíte holky prosím o nějakém mateřském centru v Praze (či jiném baby friendly prostoru), kde bychom mohly dělat semináře o látkových plenách - ideálně zadarmo, či malý poplatek..díky moc za jakýkoliv tip
    HC_
    HC_ --- ---
    DALEEN: jak píšeš, prostě takové minisvrchní, kde měníš jen vnitřní savou vrstvu
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Takže bych je mohla použít míst tréninkových kalhotek, při učení na nočník....To se mi začíná líbít. Funguje to tak, že mám minimální plenu jako svrchňáčky a dávám tam čtvercovku? Nebo to při počůrání peru celé?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam