REZZZY: :-)) moje svagrova, co am dve deti, nechapala, proc chci latkovat, ze je to moc prace. kdyz jsem zacala prodavat pleny, co mi nevyhovuji, tak se mi smala, ze "hehe, to te po prvnim diteti to latkovani rychle preslo, co?" hahaaa, naopak, u prvniho jsem jela v kapsovkach, ted jedu ve ctvrecich, takze prace o fous slozitejsi (myslim tim to prebalovani pretacejiciho se ditete, aby vse zustalo tam, kde ma.) Musim ale podotknout, ze jedu pul napul. doma jedu ve ctvercich, do mesta na delsi cesty, na navstevy, dovolene v jednorazovkach. jo a na noc jsem jeste nesehnala plinu, ktera by mi udrzela, co ma, tak taky jednorazovky. (zatim to nezachranila ani hodne vycpana nocni petitlulu)
osobne mi neprijde prace s latkovkama slozitejsi, ani uplne narocnejsi na cas - tomu nahrava: nesnasim vynaseni kose X rada vesim pradlo venku na slunicku a nesnasim pocit, ze mi prave dochazi pliny a ja zas budu nusena kupovat pliny bez akce za 6kc/ks! :-))) takze je to o nastaveni kazdeho z nas.
a pak si rikam: tyjo, zvladaly to nase mamky, tak proc bychom to nemely zvladnout my! :-)
peru v lovele a octu. obcas pridam odflekovac z DMka.