• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    HC_: Já vím, že žádné nové svrchňáčky nepotřebujeme, ale když ty, co malá podědí po bráchovi, už jsou trochu jeté... a některé modré... a vůbec... jdu vymýšlet záminku, proč nutně potřebujeme ty liščí a vážkové! :)
    HC_
    HC_ --- ---
    Malý spam - nové svrchní a SIO complete na http://www.petitlulu.cz
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HC_: jinak teda mám zrovna vypadlý patentky na dvojech svrchňácích a zjistila jsem, že na denní používání naprosto v pohodě, neprovlhá to.
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNNA: tak to beru:)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HC_: Ha, ještěže jsem ty už hodně jeté nevyhodila! Lenost se vyplácí! :-) A má to další bonus - aby mi to nebylo moc blbý, vyberu si další plínu! :-)
    MORPED
    MORPED --- ---
    HC_: musim rict,ze su mega spokojena s vasima svrchnackama,uz jsem jich par vyzkousela,ale od tebe jsou nej.
    HC_
    HC_ --- ---
    ZU_22: co jde opravit, opravujeme, co nejde měníme:)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    DUFFKA: ja to nereklamovala, chtela jsem to za poplatek prisit, protoze jsem nevedela co jinyho s tim delat a od nich je to asi nejlepsi....a oni mi nabidli tohle...:)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    DUFFKA: ja to nereklamovala, chtela jsem to za poplatek prisit, protoze jsem nevedela co jinyho s tim delat a od nich je to asi nejlepsi....a oni mi nabidli tohle...:)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    ZU_22: .Tyjo, diky za tip... ;) stalo se mi to taky, ale bylo mi trapny to reklamovat... ;)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    Chtela bych opet pochvalit Petit lulu, utrhl se mi patentek ze svrchnaku po zaruce a uz podruhe mi nabidli, abych si vybrala jakekoliv nove, coz u nove kolekce je dvojita radost!) Po vybrani jsem je mela druhy den doma!;) parada a doporucuji;)
    HC_
    HC_ --- ---
    Holky podpořte dobrou věc, prosím sdílejte. V hlavní roli naše pleny :)

Pomozte nám změnit myšlení maminek používajících jednorázové pleny! Podpořte projekt "Plenkový servis"! https://www.hithit.com/cs/project/1710
    KYO
    KYO --- ---
    mala mi rychle vyrostla z tehlech minimimi svrchnich kalhotek, mam dvoje - bile a fialove. Kdyby nekdo chtel - posta :)

MiniMimi svrchní kalhotky - Bamboolik
    http://www.bamboolik.cz/...ni-pleny/ai2-2-15-kg/mini-mimi-2-6-kg/minimimi-svrchni-kalhotky-1589.html
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Přiznávám, že dávám na noc jednorázovku a nepřebaluju. Prostě uložím na noc a přebaluju až ráno. Zastávám názor, že v noci se spí, tudíž s dítětem moc nemanipuluju, jen přendám z postýlky do postele na kojení.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    RYNA: Já podle potřeby přebaluju i v noci, ale dítě se nebudí. Když byla malinká a někdy se vzbudila, tak jsem jí dala prso a uspala. Za chvilku budeš umět přebalovat i po tmě, tak vám to taky půjde :-)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    RYNA: nee, nebudim. Ona jak se vzbudila na kojeni, tak jsem ji nakojila a pak skontrolovala plinu. Jak byla sucha, tak nic a jak byla durch, tak jsem ji vymenila. Ze zacatku se teda budila na kojeni co dve hodky. Pak uz jenom jednou kolem pulnoci-jedne a to teda mokra byla malokdy. No ja nekde cetla, ze jak decko dobre a tvrde spi, tak ani necura. Jako sama bych ji nebudila ani uz ani nahodou, jednou jsem to zkusila a bylo z toho rvouci a nespaci peklo. Ona i ja jsme byly podrazdene a nevyspale, takze to nechavam na ni.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    RYNA: Ta moje taky hrozně čůrá, ale prý je to tak dobře, když čůraj co to dá :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    Teda já vám ty nečůrací děti skoro závidím. Já mám doma úplnou Niagáru!
    FRENNET: Takže ji na přebalování i budíš? Já přebaluju, když si řekne nebo se vzbudí, ale to zpravidla není častěji než jednou za dvě hodiny (no, občas pak zase třeba dvakrát třikrát rychle za sebou). Plína je v tu chvíli už zcela durch (a to dávám dvě savé vrstvy), ale neumím si představit, že bych ho budila častěji...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    JANISKA: hele to je divný, že je nemas suchý. Ja susim do skrine a konopny Babyidea a Popoliny mám krasne suchy.
    K tomu obrimu zadečku, taky jsem ho řešila, ale nakonec jsem se na to vyprdla. Mala ma větší zadek, no. Davala jsem jeden čtverec a menila ho co hodku no. Pal jsem přikoupila dalsi typy plenek. V noci jsem di vsimla, že první půlku noci necurala (tak do půlnoci)a pak už jo. Takže jsem ji prebalovala jenom jednou v noci a pak brzo ráno (kolem 4-5) jak se vzbudila na kojení.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    Jaky mate prosim zkusenosti s tots bots aio?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam