• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Ráda bych prodala zbytky plenkové výbavy (asi 30 kusů, plenky, svrchňáky, vkládačky, prostě všehochuť spíše pro starší miminko). Poradíte mi vhodný postup (po kusech, celou sadu) a "bazar"? Zatím jsem vystavila celou sadu zde, na mimibazaru a aukru. Určitě jste to už někdo řešil, tak mě zajímá, jak se toho určitě zbavit. Cenu jsem zvolila méně než polovinu (spíš větší čtvrtinu) PC, to je ok nebo mám jít ještě dolů? Předem díky za názory.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETRUSKA: máme dva roky ELECTROLUX EDH 3386 GDW, spokojenost úplná, stala těsně pod 15k.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Poradte prosim s vyberem susicky - pamatuju si minule vsude po dome ty oroseny okna pri suseni plinek, tak jsem se odhodlala s prichodem druheho ditka investovat. S jakou znackou/konkretnim typem jste spokojene? Pracku mam na 6 kg, rada bych se vesla do 15000Kc... Diky moc!
    MISERY
    MISERY --- ---
    HC_: To jsem si přečetla už pozdě, byla jsem tam dneska za váma mrknout :-) Ale ve 12 bych tam být stejně nemohla, mám vycházky až od jedné, ale děkuju :-) Každopádně děkuju i za vysvětlení, docela hezkou chvíli se nám (mne a mojí mamince) věnovala mladá paní (tuším, že říkala, že dělá u vás expedici) a všechno nám vysvětlila, takže už v tom nejsem tak ztracená, jako jsem byla na začátku :-) Až mé těhotenství ještě o kousek pokročí, tak si určitě nějaké pleny objednám, moc se mi líbí. Díky! :)
    SNELA
    SNELA --- ---
    HC_: super díky
    HC_
    HC_ --- ---
    SNELA: ano na mírný stupeň (svrchňáky vůbec)
    HC_
    HC_ --- ---
    MISERY: mám zastav se dnes ve 12h, bude je rozdávat můj muž před hlavním vchodem (bude mít v ruce naší plenu):)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SANCHA: je tu k tomu přímo klub, s látkujícíma je ten průnik docela velkej. (jsem na mobilu, odkaz nehodím)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Je tu někdo, kdo praktikuje bezplenkovou metodu?
    SNELA
    SNELA --- ---
    OT...Sušička..

Ahoj, chci se zeptat,jaký máte zkušenosti se sušičkou? Prosím o všechny postřehy, výhody - nevýhody, případně s jakou značkou máte zkušenost a na co si při výběru dát pozor ?

A otázka hlavně na HC_: všechny pleny PL se dají sušičkovat v pohodě ?

Děkuju
    MISERY
    MISERY --- ---
    HC_: Tak přemýšlím, že bych se zastavila už zítra, jsem pořád na PN (ale mám vycházky!) :-)
    Náhodou jsou ještě nějaké volné vstupenky, můžu si o ní napsat mailem? :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Tak už mám dvoje novorozenecké Petit Lulu, vypadají dobře, sedí i na čtvercovky. A ještě jsem objevila taktéž novorozenecké Rumparooz, které jdou navíc díky patentkam zmenšovat, což je u našeho kojence s váhou 2,770 vyhoda.
    MISERY
    MISERY --- ---
    HC_: No jo, já jindy se tam asi nedostanu, na neschopence už nejspíš nebudu a dovolenou nemám :( Jinak ta představa, že tam bude mrtě lidí, mne taky moc neláká, ale co se dá dělat...
    HC_
    HC_ --- ---
    MISERY: sobota bývá masakr, co se týče lidí, ale budeme tam 4, tak se prostě rozkrájíme :-)
    MISERY
    MISERY --- ---
    HC_: Super, nejspíš desátého v sobotu bych tam dorazila snad i s kolegyní :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    MISERY: no jasný, doraž :-)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Já bych potřebovala nějak poradit s těma plenama, vůbec se v tom nevyznám, těch výrobků je strašně moc. Když bych dorazila na ten veletrh, bude mít někdo čas se mi věnovat a všechno mi vysvětlit a ukázat? :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Jo, já se zastavím a potáhnu si domů balík dalších plen, které prostě nepotřebuju :) Ba ne, chrání mě to, že mateřská mi dorazí až po veletrhu. Ale zastavím se moc ráda.
    HC_
    HC_ --- ---
    KOTENCE: jj muž to zbouchal z 60ti starých palet, které rozebral prkénko po prkénku:)

DALEEN: jen se zastav, kdyby jen na pokec :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam