Potřebovala bych poradit, synovi je dva a čtvrt a je docela velkej, plínku mu dávám jen na noc a v průběhu noci sundavám, protože čůrá jenom jednou, zato asi vydatně nebo jsem lempl a většinou mi proteče. Mám tyhle PUL svrchňáky
http://www.branakdetem.cz/svrchni-kalhotky-vento-popolini.htm a dávám do nich buď dvě tři složený obyč klasický plíny nebo mám jednu takovou tlustou speciální vkládací a k tý dávám ještě tu obyč...no ale, jak říkám, obvykle mi to proteče, někdy trochu, někdy moc, ale na můj vkus měním ložní prádlo příliš často .)) a muž je zpuzenej, protože syn se v noci obvykle lepí na něj, takže mokro je na jeho straně a nemá tak pro látkové plíny vůbec žádné pochopení.
Tak se ptám, co mám koupit, aby to neteklo? A bylo dost velký na takhle velký dítě? Dík!
Jo a ještě, víte takhle z hlavy, kde mají látku na svrchňáky jako metráž? Koupila bych kus pod něj/nás, máme jedno nepromokavý prostěradlo pod prostěradlem, na spaní přímo na něm je moc drsný a furt se roluje.
Látkuju chvilku, druhý bych chtěla od začátku, ale to se zeptám až později, co si mám všechno pořídit :))