• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALDEMIK: to byl podle mě tenhle:

měli jsme ho taky a tím, jak je prohnutý, se v něm děti opravdu neotočí velmi dlouho, protože zase sjedou doprostřed. Gravitace a nakloněná rovina jsou mrchy :-)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TRAMIN: u nás "násilí" nefungovalo asi nikdy, ale máme vždycky u přebalováku nachystaný nějaký věci, který malou zajímaj, a ty si během přebalování prohlíží. Když je dobře naložená, stačí ji i nějaký popěvek :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    MISERY: Hamakový přebalovák? Jako že se při západu o plínu ještě houpete ve vzduchu ze strany na stranu???
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ještě že máme ten jakoby hamakový přebalovák z ikea (už se neprodává), tam se tak snadno pořád ještě neotočí :-)
    SIG
    SIG --- ---
    KOTENCE: to bych asi chtela videt :D
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TRAMIN: ja pouzivam nohu :-D
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    potrebovala bych jeste nejmin ruku navic. drzim ji nasilim trup na miste a ona mi vyrotuje alespon nohy. a dela most a vresti. uz zkousim balit ji opacne. kdyz je na ctyrech. to je sice v klidu,ale zase na to nevidim.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KAIAFOX: Nasilim drzet na zadech :-)
    Nase devitimesicni u toho nekdy breci, ale ja nemam nervy ji honit po pokoji a desetkrat obracet... SIO a kalhotkovy zvladam i v pohybu, ale novosklad tezko. Nekdy prebaluju sedici na kline, to tolik nezdrha.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Mate nejaky trik na oblikani latkovek vetsim miminum? Synovi je 10m a uz to pomalu vzdavam. Udrzet ty vrstvy pohromade proste nejde, nebo jsem jenom jelito? Ja mu teda sotva obliknu i papirovku, protoze ma vzdycky na praci dulezitejsi veci...a mrska se, no, jako nasrana chobotnice.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    MISERY: Já se taky hlásím s tím, že AIO považuju za nefunkční. Než jsem měla malou, říkala jsem si, jaký to bude zázrak, a teď je vůbec nepoužíváme.
    MISERY
    MISERY --- ---
    U nás aio už taky moc nefungují a ani nefungovaly. A u svrchních zase když kadí, tak i na ty svrchní. Takže bych jich potřebovala alespoň 5.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: :D Neumím přebalit utíkající dítě, moje pecky prostě leží. Když neleží, tak je nepřebalím.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: stav se mi to ukazat :-D ja jsem rada,ze ji vubec chytnu a prebalim
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Mě tenhle systém na moje buclaté děti nikdy neseděl. Petit Lulu s tím fleecem sedí líp. Ale tak jako tak to kolem nožiček musí být fakt fest. Jakmile je tam škvírka, tak to proteče. Jak plena, tak svrchňáčky.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: aio tam maji vsitou gumicku mirne narasenou. svrchni kalhotky jsou lepsi. maji tam kolem nozicek lip vyresene kridelka.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Málo utažené kolem nožiček? Ty máš bamboolik? Jak to mají řešené? Fleece okraj nebo taková tak křidélka, dvojitý lem?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ja spis resim,ze jakmile se dite pocura,tak nejmin v pulce pripadu je mokre i bodycko v okoli nozicek. a to je teda blbe. specialne aio zvysuji statistiku, ale jedine co fakt funguje jsou jednorazove pleny eko z DM. jenze to neresi problem s latkama. ona je hubena a dlouha, hodne ziva a furt na brise. na zadech uz ji neudrzim ani pri prebalovani.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Já je dávám ještě na ten fleece. Protože mě prostě nebaví dostávat tuhý obsah z pleny.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: mam je taky. ale pouzivam uz malo. presla jsem na fleece
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: Já mám teď roli a půl Popoliny (tuším) a jsem z nich zoufalá. Kupovala jsem je v záchvatu nutnosti. Jako jo, dají se spláchnout do záchoda. Což zas se ty Pureo nedají. Ale jakmile mi nějaká někde zůstane a projde pračkou tak je to děs.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam