• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KAIAFOX: taky bych ho potřebovala, dcera se mi mrská tak od šesti měsíců a poslední dobou je to fakt šílený. nakonec to teda vždcky nějak dáme, ale dost často se to neobejde bez řevu. problém je, že jí už moc nezajímají ty věci kolem přebalováku, potřebovala bych zase přísun neokoukaných serepetiček, to pak vydrží. my teda používáme furt novosklad, je jí 11 měsíců, navíc je velká a má sílu. mě ten novosklad přijde dobrý na to kadění, už takhle to kolikrát koupí svrchňáčky, kadívá teď zase jednou denně. nedovedu si představit, jak by to vypadalo, kdyby měla plenu jen na osminy.

jaký máte zkušenosti s s tím skladem na osminy a kaděním?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALDEMIK: to byl podle mě tenhle:

měli jsme ho taky a tím, jak je prohnutý, se v něm děti opravdu neotočí velmi dlouho, protože zase sjedou doprostřed. Gravitace a nakloněná rovina jsou mrchy :-)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TRAMIN: u nás "násilí" nefungovalo asi nikdy, ale máme vždycky u přebalováku nachystaný nějaký věci, který malou zajímaj, a ty si během přebalování prohlíží. Když je dobře naložená, stačí ji i nějaký popěvek :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    MISERY: Hamakový přebalovák? Jako že se při západu o plínu ještě houpete ve vzduchu ze strany na stranu???
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ještě že máme ten jakoby hamakový přebalovák z ikea (už se neprodává), tam se tak snadno pořád ještě neotočí :-)
    SIG
    SIG --- ---
    KOTENCE: to bych asi chtela videt :D
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TRAMIN: ja pouzivam nohu :-D
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    potrebovala bych jeste nejmin ruku navic. drzim ji nasilim trup na miste a ona mi vyrotuje alespon nohy. a dela most a vresti. uz zkousim balit ji opacne. kdyz je na ctyrech. to je sice v klidu,ale zase na to nevidim.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KAIAFOX: Nasilim drzet na zadech :-)
    Nase devitimesicni u toho nekdy breci, ale ja nemam nervy ji honit po pokoji a desetkrat obracet... SIO a kalhotkovy zvladam i v pohybu, ale novosklad tezko. Nekdy prebaluju sedici na kline, to tolik nezdrha.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Mate nejaky trik na oblikani latkovek vetsim miminum? Synovi je 10m a uz to pomalu vzdavam. Udrzet ty vrstvy pohromade proste nejde, nebo jsem jenom jelito? Ja mu teda sotva obliknu i papirovku, protoze ma vzdycky na praci dulezitejsi veci...a mrska se, no, jako nasrana chobotnice.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    MISERY: Já se taky hlásím s tím, že AIO považuju za nefunkční. Než jsem měla malou, říkala jsem si, jaký to bude zázrak, a teď je vůbec nepoužíváme.
    MISERY
    MISERY --- ---
    U nás aio už taky moc nefungují a ani nefungovaly. A u svrchních zase když kadí, tak i na ty svrchní. Takže bych jich potřebovala alespoň 5.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: :D Neumím přebalit utíkající dítě, moje pecky prostě leží. Když neleží, tak je nepřebalím.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: stav se mi to ukazat :-D ja jsem rada,ze ji vubec chytnu a prebalim
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Mě tenhle systém na moje buclaté děti nikdy neseděl. Petit Lulu s tím fleecem sedí líp. Ale tak jako tak to kolem nožiček musí být fakt fest. Jakmile je tam škvírka, tak to proteče. Jak plena, tak svrchňáčky.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: aio tam maji vsitou gumicku mirne narasenou. svrchni kalhotky jsou lepsi. maji tam kolem nozicek lip vyresene kridelka.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Málo utažené kolem nožiček? Ty máš bamboolik? Jak to mají řešené? Fleece okraj nebo taková tak křidélka, dvojitý lem?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ja spis resim,ze jakmile se dite pocura,tak nejmin v pulce pripadu je mokre i bodycko v okoli nozicek. a to je teda blbe. specialne aio zvysuji statistiku, ale jedine co fakt funguje jsou jednorazove pleny eko z DM. jenze to neresi problem s latkama. ona je hubena a dlouha, hodne ziva a furt na brise. na zadech uz ji neudrzim ani pri prebalovani.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Já je dávám ještě na ten fleece. Protože mě prostě nebaví dostávat tuhý obsah z pleny.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: mam je taky. ale pouzivam uz malo. presla jsem na fleece
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam