• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    KAERI
    KAERI --- ---
    Dělám čistku majetku, našla jsem svrchňáky Kikko, 11-14 kg, tyhle: http://pleny.heureka.cz/...i-kalhotky-bebe-1-ks-vel-xl-11-14-kg/#ng:868fcebb39ef7a0aa0118b8cd0f662a2, dvakrát použité, jednou vyprané, jako nové. Kdybyste je některá chtěla, napište mi do pošty.
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRAMIN: Aha, proto ta naše potvůrka je schopna během vteřiny přelézt celou velkou postel pro tablet/mobil, ale pro hračku se sotva natáhne...
    A samozřejmě šňůrky a kabely, ty jsou top.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: No však, to se používá jen u přebalování. Já mám vedle podložky spoustu takovýhle kravin a podávám podle potřeby. Samozřejmě nejlepší je bořit komínek složených plen :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: zase je ji to vzacne. na normalni hracky ji nenalakam
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Věci jako krém, čistá plena, mobil, kartáček na zuby, tubička od čehokoliv se neschovávají, ale vhodně používají :) Mobil je velmi oblíbený "Haloooo....mama...bla blabla blalaaaaa mama" :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak dneska jsem zkusila vsechny zde uvedene napady. nejvic zabira rozhodne dat ji veci co normalne schovavam. krem, mobil, cistou plenu. ovsem odpoledne prevaloval pritel a to byl rev...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KAIAFOX: No, máme je od Bamboolika, a jsou secvaknuté pomocí druků - takže se sice dítě už naučilo je vycvaknout, ale obvykle drží pohromadě (pleny totiž).
    MISERY
    MISERY --- ---
    Jinak u nás se ještě osvědčilo při sušení z koupání (a jistě by to šlo i na přebalování) dát dceři do ruky kartáček na zuby. Ona napodobuje čištění zubů a já mezitím osuším, dám čistou plenu, atd. Akorát pak řve, když jí ten kartáček beru, jenže ona by si s ním vydržela hrát snad hodinu.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TRISSIE: mam taky prohnutou podlozku. bohuzel ale taky extra zivy vzorek potomka :-) nejlip funguje prebalovani behem mlika
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRISSIE: Jojo, to je on, jen máme černý :-) Je fakt skvělý.

Mimochodem jako první jsem ho viděla u Ellie, takže pak jsem se po něm pídila na bazarech.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KAIAFOX: taky bych ho potřebovala, dcera se mi mrská tak od šesti měsíců a poslední dobou je to fakt šílený. nakonec to teda vždcky nějak dáme, ale dost často se to neobejde bez řevu. problém je, že jí už moc nezajímají ty věci kolem přebalováku, potřebovala bych zase přísun neokoukaných serepetiček, to pak vydrží. my teda používáme furt novosklad, je jí 11 měsíců, navíc je velká a má sílu. mě ten novosklad přijde dobrý na to kadění, už takhle to kolikrát koupí svrchňáčky, kadívá teď zase jednou denně. nedovedu si představit, jak by to vypadalo, kdyby měla plenu jen na osminy.

jaký máte zkušenosti s s tím skladem na osminy a kaděním?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALDEMIK: to byl podle mě tenhle:

měli jsme ho taky a tím, jak je prohnutý, se v něm děti opravdu neotočí velmi dlouho, protože zase sjedou doprostřed. Gravitace a nakloněná rovina jsou mrchy :-)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TRAMIN: u nás "násilí" nefungovalo asi nikdy, ale máme vždycky u přebalováku nachystaný nějaký věci, který malou zajímaj, a ty si během přebalování prohlíží. Když je dobře naložená, stačí ji i nějaký popěvek :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    MISERY: Hamakový přebalovák? Jako že se při západu o plínu ještě houpete ve vzduchu ze strany na stranu???
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ještě že máme ten jakoby hamakový přebalovák z ikea (už se neprodává), tam se tak snadno pořád ještě neotočí :-)
    SIG
    SIG --- ---
    KOTENCE: to bych asi chtela videt :D
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TRAMIN: ja pouzivam nohu :-D
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    potrebovala bych jeste nejmin ruku navic. drzim ji nasilim trup na miste a ona mi vyrotuje alespon nohy. a dela most a vresti. uz zkousim balit ji opacne. kdyz je na ctyrech. to je sice v klidu,ale zase na to nevidim.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KAIAFOX: Nasilim drzet na zadech :-)
    Nase devitimesicni u toho nekdy breci, ale ja nemam nervy ji honit po pokoji a desetkrat obracet... SIO a kalhotkovy zvladam i v pohybu, ale novosklad tezko. Nekdy prebaluju sedici na kline, to tolik nezdrha.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Mate nejaky trik na oblikani latkovek vetsim miminum? Synovi je 10m a uz to pomalu vzdavam. Udrzet ty vrstvy pohromade proste nejde, nebo jsem jenom jelito? Ja mu teda sotva obliknu i papirovku, protoze ma vzdycky na praci dulezitejsi veci...a mrska se, no, jako nasrana chobotnice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam