• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    SINEAD: vzhledem k tomu, ze staci zajet do Vidne na kanadskej konzulat a vizo mas prakticky obratem, tak asi nemusis vysilovat s nejakymi 12 dny. Pokud to velmi nutne potrebujes, tak si zrejme jeden den na vylet do Rakouska najdes.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SINEAD: Napiš Adammovi do pošty - vlídné slovo + polooficální kanály někdy dělají zázraky.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SINEAD:
    Takze si odpovim sama, nejde to. Lhuta je 10 dni, coz je mi uplne, ale uplne na hovno, pac mi dneska rano zavedli viza do Kanady a ja mam za 3 tydny letet a vzhledem k tomu, ze vyrizeni viza trva 12 dni, nemam cas cekat, az se pitomej system mBank rozkouka...
    parada!!!
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Potřebuji se co nejrychleji dostat k výpisu z účtu, kde bude jasně vidět, komu účet patří a kolik je tam peněz...jak na to?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mBank nově také na Twitteru: http://www.twitter.com/mBank_cz/
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ADAMM: Dikes, to mi staci.
    HARALD
    HARALD --- ---
    KY_109: s kartou jsem tam nikdy neměl problém nebrali jen firemní AMEXku, což ale u mBanky nebude problém. víc bych se na tvém místě bál v metru večer a divokých psů v libovolném čase.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KY_109: myslím, že by to mělo být OK. ale jak známo - jistota je jistota, vždycky se nějaká ta hotovost hodí. pro sichr nebo na úplatky ;)
    KY_109
    KY_109 --- ---
    ADAMM: jasny, dam vedet... predpokladam, ze kartou budu hlavne tankovat nekde na dalnici... do hor asi uz radsi jen s cashi ;o]
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KY_109: ne. jen je třeba počítat s 2% přirážkou ke kurzu. ale imho to pořád není špatné - můžeš vybírat víckrát menší částky. nevím, jak je to s akceptací karet v horách, pak napiš :)
    KY_109
    KY_109 --- ---
    pristi tyden budu testovat Rumunsko, mam se bat? ;o)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: což je dáno tím, že čipy v USA moc nefrčí...

SINEAD: zaznamenal jsem stížnosti na platby ve Vancouveru, ale to už je hodně dlouho. nicméně bankomaty by měly být jistota všude.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SINEAD: Pokud to bude jako v US, tak problémy žádné, jen všechno přes podpis, čip téměř neužíván.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    POLINA: reklamace k nám, ideálně přes mLinku. ale detaily jsem ti hodil do pošty.
    POLINA
    POLINA --- ---
    Tak budu nakonec muset podat reklamaci na ten bankomat, po týdnu a 2 dnech se mi peníze zpět na účet nevrátily.

Reklamaci můžu podat na mlince nebo musím na pobočku a tam stačí ústně, oni zapíšou do systému nebo mají formulář nebo musím napsat já vlastními slovy?

Děkuji za rady
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Zdravim...chci se zeptat, jak je to s platebni kartou visa classic v Kanade?
    Daji se ocekavat nejake problemy?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Witt: a nemohla mit ve smlouve rozhodci dolozku nebo buhvico horsiho?
    KY_109
    KY_109 --- ---
    hmmm, aha sem nejak tuto milou zmenu nezarigostroval ;] je to pro nas klienty vlastne lepsi, nemusime se zatezovat koukanim na smutne male cislo ;]
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KY_109: bylo už není :-) Tak to holt ve světě financí chodí.
    Jelikož byl úrokový výnos pro klienta i dosud spíše zanedbatelný, rozhodli jsme se úrok snížit na nulu.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KY_109: od dubna...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam