• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: ok, ale myslím, že je jasné, že pokud byla havárie - tak se nedá nic dělat... v tuto chvíli je to již ok, takže není nic potřeba posílat mailem...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Citace ze stránek mBank:

Vážení Klienti,
    připomínáme, že mBank nikdy nepožaduje zaslání hesel, osobních údajů či čísel karet e-mailem.

citace z mFóra:

Pokud potřebujete zablokovat kartu a nemůžete se dovolat na mLinku, můžete blokaci provést prostřednictvím svého Internetového bankovnictví nebo e-mailem. E-mail obsahující informace bezpečně umožňující identifikovat kartu, kterou chcete zablokovat (číslo karty, informace o jejím typu, druhu, účtu, ke kterému byla vydána a údaje majitele) pošlete na adresu kontakt@mbank.cz

co dodat :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    INFECTEDMIKE: protože mBank nemá zahraniční platby... čili peníze ti může poslat pouze tehdy, pokud jeho banka umí posílat peníze přes korespondenční banku. to znamená, že tobě přijdou např. z ČSOB jako tuzemský převod, a v poznámce budeš vidět, od koho to bylo (a kolik byly poplatky, které jsou nezanedbatelné). ale nejde to automaticky (se zadáním IBAN+SWIFT).
    INFECTEDMIKE
    INFECTEDMIKE --- ---
    ADAMM: vypadá to že natipoval znamená poslat přes tiket na sazku (jako dobíjení mobilu). To by mi mělo přijít ne? A jaktože to ze slovenska nejde?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    INFECTEDMIKE: ze slovenska ti to nepřijde, leda by to šlo přes korespondenční banku, což dost silně pochybuju. co znamená "natipoval", to tedy skutečně netuším ;)
    INFECTEDMIKE
    INFECTEDMIKE --- ---
    Dotaz: mám mbank konto a jsem na aukru. člověk který kupuje mou aukci je ze slovenska? Půjde mu normálně poslat peníze na můj účet? Druhý člověk z 2 aukce mi včera napsal že natipoval částu v můj prospěch. Co to znamená natipoval? (účet mám teprve 20 dnů tak se v tom ještě tolik nevyznám...) A za jak dlouho to zhruba přijde? ty peníze který natipoval?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ADAMM: Dik moc...nicmene to potrebuju do zitra do rana, musim to co nejdriv odeslat na kanadskou ambasadu ve vidni...
    Jeste me napadlo, ze jim prilozim vypis posledni transakce na uctu(je tam č.ú.) plus kopii potvrzeni o zrizeni uctu...kde je moje jmeno a č.ú....

HUBIK: ty ses mi ale suveren...ale na tohle jsem se neptala...mam v praci hukot a pak tu 3 tejdny nebudu, nemam cas kempovat ve vidni pred ambasadou...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SINEAD: lhůta je deset dní max - což neznamená, že to bude 10 dní trvat. nicméně - pokud je to krizovka - tak se s tím samozřejmě dá něco dělat. zeptám se kolegů a napíšu ti do pošty.
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    SINEAD: vzhledem k tomu, ze staci zajet do Vidne na kanadskej konzulat a vizo mas prakticky obratem, tak asi nemusis vysilovat s nejakymi 12 dny. Pokud to velmi nutne potrebujes, tak si zrejme jeden den na vylet do Rakouska najdes.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SINEAD: Napiš Adammovi do pošty - vlídné slovo + polooficální kanály někdy dělají zázraky.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SINEAD:
    Takze si odpovim sama, nejde to. Lhuta je 10 dni, coz je mi uplne, ale uplne na hovno, pac mi dneska rano zavedli viza do Kanady a ja mam za 3 tydny letet a vzhledem k tomu, ze vyrizeni viza trva 12 dni, nemam cas cekat, az se pitomej system mBank rozkouka...
    parada!!!
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Potřebuji se co nejrychleji dostat k výpisu z účtu, kde bude jasně vidět, komu účet patří a kolik je tam peněz...jak na to?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mBank nově také na Twitteru: http://www.twitter.com/mBank_cz/
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ADAMM: Dikes, to mi staci.
    HARALD
    HARALD --- ---
    KY_109: s kartou jsem tam nikdy neměl problém nebrali jen firemní AMEXku, což ale u mBanky nebude problém. víc bych se na tvém místě bál v metru večer a divokých psů v libovolném čase.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KY_109: myslím, že by to mělo být OK. ale jak známo - jistota je jistota, vždycky se nějaká ta hotovost hodí. pro sichr nebo na úplatky ;)
    KY_109
    KY_109 --- ---
    ADAMM: jasny, dam vedet... predpokladam, ze kartou budu hlavne tankovat nekde na dalnici... do hor asi uz radsi jen s cashi ;o]
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KY_109: ne. jen je třeba počítat s 2% přirážkou ke kurzu. ale imho to pořád není špatné - můžeš vybírat víckrát menší částky. nevím, jak je to s akceptací karet v horách, pak napiš :)
    KY_109
    KY_109 --- ---
    pristi tyden budu testovat Rumunsko, mam se bat? ;o)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: což je dáno tím, že čipy v USA moc nefrčí...

SINEAD: zaznamenal jsem stížnosti na platby ve Vancouveru, ale to už je hodně dlouho. nicméně bankomaty by měly být jistota všude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam