• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PULKA
    PULKA --- ---
    POLINA: já nevím - dneska to se mnou řešili po mLince (že jsem asi 250. dneska) - pán si zjistil, kdy jsem platila se Skyeurope a podal za mne žádost o reklamaci. Potvrzení mi přišlo majlem a zatím nic jiného po mě nechtěli.

Email s potvrzením o bankrotu mi ani nahodou nedošel.
    YNZA
    YNZA --- ---
    jinac sem byl poprve v zivote na mkiosku a odchazel jsem prijemne prekvapen. jaky to rozdil proti te skatuli neprijemne co sedi ve sporce. timto zdravim jisteho p. Kratochvila :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    reklamaci se rozhodne zabyvat, od toho ten mechanizmus je. kdyby se tim nikdo nechtel zabyvat delali by si obchodnici s produkty totalni hokej ve vsem :)
    POLINA
    POLINA --- ---
    Je možné, aby se klienti, kteří zaplatili za služby platební kartou a ne vlastní vinou nedostali od obchodníka plnění těchto služeb, obrátili s reklamací také na svoji banku, která jim platební kartu vydala,“ sdělila Novinkám mluvčí Komerční banky Monika Klucová. Podle ní je však nutné, aby se cestující nejprve obrátili na prodejce letenek. Teprve pokud zde nepochodí, měli by se obrátit přímo na pobočku banky.

Co musí obsahovat reklamace
    letenku či potvrzení o zakoupení letenky (e-ticket, obrazovky s informacemi o úspěšném zakoupení apod.)
    e-mail s informací o bankrotu společnosti SkyEurope, který tato společnost rozeslala všem klientům dne 1. 9. 2009
    dokumentaci o komunikaci se společností SkyEurope (pokud je k dispozici)

Myslíte, že je šance???? Mám tu reklamaci posílat?
    PULKA
    PULKA --- ---
    Teď jsem volala do mBank a podala si telefonicky reklamaci na zaplacené letenky SkyEurope, ale některé banky (tuším KB a ČSOB) se rozhodly reklamace nepřijímat. U mBank se to zatím tváří tak, že jsou ochotni se tím zabývat. Nevíš k tomu náhodou něco? Díky.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    ADAMM: super. diky. na kreditku to nachci, ani ji nemam..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MC_KALAPU: funguje to podle mě na všech našich kartách. jen pozor u kreditek - není to ekvivalent splátky (splátka - zaplatí se nejdřív staré položky, refund (to co popisuješ) - zaplatí se nejdřív věci z aktuálního období)

KOC256: no já jsem doufal, že se to stihne, protože jsem někde neprozřetelně napsal, že by to mělo být do konce prázdnin. a je.
    VANEK
    VANEK --- ---
    KOC256: Je.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    to je ta velka novinka kterou jsi mel jeste v rukavu?
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    mam takovej dotaz, kdyz sem nabil penize na pokerstars.net z karty, a ted si chci nejaky vybrat, nejrozumnejsi mi prijde moznost, ze mi ti penize poslou jakoby na tu kartu, ale nevim, jestli je to podporovany mbankou.. mam kartu VISA, takovou tu, jak este nebyly embosovany, platit na internetu normalne muzu vsude. Akorat si nejsem jistej, jestli de na kartu penize prijimat, kdyz nemaj vlastne cislo uctu, ale jen cislo ty karty.. Pisou, ze na VISu to delaj bezne..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: to by konečně mohlo zvýšit zájem o business účty.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Sláva :) To mi opravdu chybělo.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    good news. až přijdou pondělní platby, bude tam u každé vidět majitel účtu, z nějž to bylo odesláno.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZUZANA: ne nestraš :-D Jen jsem klientem prakticky od začátku :-)
    YNZA: přes veškerou snahu se mBank polštiny nejspíš nikdy nezbaví. Otestovat všechny možnosti a okolnosti za kterých se objeví nepřeložená hláška je totiž nad její síly. Outsourcing :-(

btw (žádost)
    YNZA
    YNZA --- ---
    s polstinou by neco neslo delat? ani nevim co to je wniosek

ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    BUNDA: Bundo, ty děláš v mBank? :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    YBUKO: Pokud je pošleš z mBank, tak ihned. Podle mě je připisuje hned po clearingu, ale kdy chodí do clearingu nevím.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YBUKO: v čase výplat či když je hodně plateb tak tuším mezi 9-10hod a jinak kolem 16:30.
    VXP
    VXP --- ---
    YBUKO: klidne i 3-4 dny... ja vzdycky pro jistotu pocitam s tydnem... a vzdycky do tydne dosly... kdyz jsem to odesilal z posty... nevim jak je na tom zabka :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    AXTHEB: Tohle heslo bylo v úvodním balíčku, ale tuším jen dočasné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam