• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SPOQ
    SPOQ --- ---
    dekuju vsem za rady .)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: je také otázka jakou mají k tomu motivaci. Jak velký je poplatek následně účtován mBank. Potřebují u toho manuálně pracovat a s vyšší hotovostí pro cizího klioše.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HHANULKA: oni to moc neumí. nejlepší je zavolat na infolinku, ověřit si, že to na dané pobočce jde, pak je s tím konfrontovat :)
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    ADAMM: omlouvam se, nehledala jsem dostatecne....a je jedno, na ktere bance si penize chci vybrat? protoze jsem byla v KB a tam mi rekli, ze "nejsou napojeni na sit MBANK" a tudiz mi penize dat nemuzou...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HHANULKA: jinak výběr na pobočce banky se označuje jako Cash Advance - je to v ceníku v sekci Platební karty, položka označená "Výběr hotovosti na pobočkách bank (cash advance)" (mohu se zeptat, kde jsi to hledala?) a je to 35 Kč - nicméně to podle mě budou určitě koruny, nikoliv Eura, pokud tedy nejsi v zahraničí - tam by to pak imho šlo (jen je nutné ujistit se, jestli neúčtují poplatek navíc, tak to bývá někdy ve směnárnách). nicméně podle toho, co píšeš, tak jsi tady - a ostatní mají pravdu, vyber koruny a převeď si je na Eura v nějaké rozumné směnárně, pokud si nechceš brát do ciziny kartu (ale je to podle mě blbost, já bych si naopak kartu URČITĚ vzal).

Sazebník bankovních poplatků
    http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/sazebnik-osobni-finance/#tabs=5
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ALL:
    Co to je za urban legend si nebrat s sebou kartu do zahranici? a nebo je k tomu opravneny duvod?
    NELDE
    NELDE --- ---
    HHANULKA: Vyber v bankomatu CZK a běž do směnárny - ušetříš na směnných kurzech i na poplatcích.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    HHANULKA: na jaky prepazce? :]
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    prosim vas, nemuzu to nikde najit, kolik zaplatim poplatek za vyber penez na prepazce?? mam mkonto a potrebuji si vybrat 200 eur....nechci si brat kartu s sebou do zahranici....diky
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Je to taková hádanka pro chy...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: v defaultu na androidu je to šíleně malé a zoom je nutnost :-( Všechno je na sebe nalepené fakt tedy z mého pohledu nic moc.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: já nemám smartphone, takže jsem se nedíval - ale úplně netuším, co se ti nezdá? nefunguje? je to zbytečné? imho IB mBank patří k těm rozumnějším v tom smyslu, že se načítá dobře na telefonech i v normální verzi (což rozhodně nejde říct o všech českých bankách).
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: mBank představuje použitelnost webu pro 90. léta, koukám.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mBank představuje internetové bankovnictví pro chy... - Blog
    http://www.mbank.cz/blog/article,307,mbank-predstavuje-internetove-bankovnictvi-pro-chytre-telefony.html

tohle není ta plánovaná aplikace (to přijde), ale verze webu pro mobily...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ESTEBAN: počkat až vyprší blokace. Nejspíš se ta duplicitní nezaúčtuje pokud si jí PP nestrhne. Pokud se zaúčtuje pak podat reklamaci.
    ESTEBAN
    ESTEBAN --- ---
    MRTVY_KENNY:dik, asi to je jedina cesta, pokud mu prijdou money na ucet 2x, zatim to na paypalu taky vidi jen jednou jako ja.

jinak pro pripad, ze by se vam to stalo taky (podle fora je to docela caste): mbank mi prave psala, ze by se ta druha castka mela uvolnit sama, az prijde autorizace za prvni platbu a za druhou ne. kdyz se to neuvolni, jedina cesta je reklamace.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ESTEBAN: ze startu asi hned napsat obchodnikovi, at to omrkne a jednu castku neprijme/vrati?
    ESTEBAN
    ESTEBAN --- ---
    zdravim,

prave mi na mBank blokovali 2x stejnou castku za nakup pres paypal, ale na paypal accountu je castka zapsana jen jednou. pri transakci se nejak zadrhl net. nevite jak to resit? diky.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SPOQ: A je to inkaso ve prospěch jejího účtu nebo to budeš platit za ní?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam