• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    OTZ: to je paušální odměna. vítej v cechistanu. na tehlech pausalech vari tretiradi advokáti miliony. je o tom spousta clanku
    OTZ
    OTZ --- ---
    mám dotaz: vzal jasem si půjčku, splácel jsem, pak přestal (komplikovaná situace v životě). došlo k zesplatnění, domluvili jsme se na spl. 2000 Kč, jelikož toho mám k placení víc a v listopadu mi strhli všechno, co jsem si nechal na účet poslat (to už jsem tu asi řešil), vznikly mi dluhy jinde, které jsem musel potom platit a do banky jsem posílal 2000 ob měsíc (tzn. 11/12,01/13,03/13), a teď mi přišel dopis od jakési AK Mašek, že to mám zaplatit nebo to dají k soudu a částka co po mě chcou činí onen dluh + úroky z prodlení (což je kolem 6000,-) + příslušenství (v dopise není uvedeno kolik). Na dotaz mailem mi bylo sděleno že ono přís. činí dalších 3200 kč. Je to normální?? Mají vůbec právo si tolik účtovat za poslání jednoho dopisu? Dá se ještě nějak bránit? Nebo je to nějaká špinavá součást smlouvy, kterou jsem tehdy podepsal?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JUANITA:
    ja tam uz nemam ani kacku... a cekam pul ropku nez mi sami zrusi konto ;-)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    oh snap

Axa Bank plánuje odejít z českého trhu, jedná o prodeji - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/penize/clanek.phtml?id=779828
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    taky me to nenapadlo :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KAREN: jo vypis je vlastne zadost, to me poser. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jinak když jsme u těch žádostí... docela to dělá mBank ostudu... mám tam 4 neumím vždy rozkličovat k čemu jsou (=nulová informace) a dvě jsou nedotažené do konce. Kartu kterou jsem dostal před X lety a už je i zničená tak mám ve stavu 90% a kartu paywave kterou mám už půl roku mám ve stavu 0%... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAREN:
    super to je ono :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    PIZI: ja mam htm a taky tam zadny takovy info nemam (ale cetla jsem to pred casem na blogu ci kde, kdyz jsem si povsimla v e-bankingu, ze menej sazebnik)
    KOC256: Zadosti > Ostatni zadosti > Elektronicke vypisy ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    což je to samé až na typ přílohy a mailového klienta
    PIZI
    PIZI --- ---
    Možná je to tím pdf. Já mám přílohy v html.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    u me to trebas vypada takhle

KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    aha :D

No to neres to je jen neznalost Outlooku... to je zpusob jak se prepinat mezi prilohami a jejich online zobrazenimi v ramci stejneho okna a zpravou...

To co tam vidis je ta zprava ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Co se skrývá pod tím tlačítkem s obálkou a nápisem zpráva? Zkus to přeposlat někam, kde to budeš číst normálním klientem (tj. ne od MS).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No je v tom dobrý hokej :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: nemam poneti 8)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Mě taky sedmého a popis změn tam mám.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Taky chci PDF :) kde to nastavím? :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mi teda nic takoveho neprislo.
    7.5. mi prisel vypis za duben, v nem jsou PDF ke kazdemu uctu (tedy ne HTML, nevim, jestli to je nastaveni, nebo mluvite o necem jinem), ale text toho mailu je jen:

Dobrý den,

děkujeme Vám za důvěru a v příloze Vám zasíláme výpis (výpisy) z Vašich účtů u mBank za uplynulý měsíc.

S pozdravem,
    Tým mBank

Tato zpráva byla vygenerována automaticky, neodpovídejte na ni prosím. V případě jakýchkoliv pochybností nebo otázek, kontaktujte prosím operátora mLinky na telefonním čísle 844 777 000.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    nechápu... Ty 3 přílohy jsou klasické výpisy k jednotlivým účtům s pohybem. žádná další příloha tam není...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam