Lze v internetovém bankovnictví mBank zjistit zamítnuté autorizace?
V e-mail notifikacích (e-mail push) chodí (jenže to chodí den zpětně a většinou to moc nesleduju), ale na internetu prý nikde vidět nejsou. Kolega si totiž všimnul v mailu tohohle:
mBank: Zamit. autorizace ...: (...) DENNÍ LIMIT OBJEMU. DIGITALRIVER.COM LUXEMBOURG. Castka: 1,00 GBP. Dostup.zust: ... CZK
mBank: Zamit. autorizace ...: (...) DENNÍ LIMIT OBJEMU. DIGITAL RIVER INT NORTHAMPTON. Castka: 1,00 GBP. Dostup.zust: ... CZK
Naštěstí se tohle týkalo karty kterou má jen na platby na netu, kde má limit na 0 a nastavuje ho jen když chce něco platit. Já to řeším podobně, tak by mě zajímalo, jestli můžu zpětně někde v historii najít, kteří lumpové a kdy mě chtěli okrást.
Případně nevíte někdo, co je ten DIGITALRIVER za zmetka, protože kolega to viděl poprvé a nikdy ani za libry nic nekupoval, natož pak jen za jednu :-)
Existuje někde nějaký "black list", kam by se nahlásil nepoctivý obchodník a banky (karetní společnosti) by mu "vysvětlily", že tohle se nedělá? Abych věděl co dělat, kdyby mě něco podobného taky potkalo :-)