• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    super, dosť ste ma ukľudnili, že to nakoniec dobre dopadne, dík :o) tie 3 mesiace oproti predstave, že fakt o tie peniaze prídem nie sú až taká hrôza...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JULYZ: u mě to byl spíš měsíc než tři (zneužití jsem hlásil sám a kartu blokoval). ale možná mám jako bývalý zaměstnanec protekci.
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    JULYZ: stalo se mi něco podobného s tím, že jsem si toho všimla sama. na mlince mi bylo řečeno, že celý proces by měl trvat max. 3 měsíce a opravdu tomu tak bez pár dnů bylo. Jen mi ještě mezitím přišel email, že je všechno kladně vyřízeno, což mi mezitím stačilo pro klid duše, a peníze následovaly za pár týdnů.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BUNDA: do poistenia som nešla. ale majú to dobre vymyslené, myslím, že v tomto prípade im budú ľudia skôr ochotní na to kývnuť.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JULYZ: zkus pohledat na mForu. Pokud se pamatuji tak měsíce. Ano výsledek by měl být příznivý, předpokládám že nejsi podvodník. K pojištění mám osobně averzi. Stačí porovnat rozsah výluk a pojištění. A pak také náklady.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BUNDA: ale teda výsledok by mohol byť nakoniec priaznivý? tzn. peniaze sa vrátia... bo ma trochu vyľakalo keď mi hneď ponúkali k novej karte čo mi pošlú i nejaké poistenie proti zneužitiu karty. túto, pokiaľ viem, tak som poistenú nemala.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BUNDA: okej. dík za info. to, že sa k nim nejakú dobu nedostanem až tak zas nevadí, hlavne, že sa nestrhnú úplne. to, že to trvalo hodne dlho čo znamená? mesiac? pol roka? rok? dlhšie? zhruba stačí.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JULYZ: peníze se ti strhnou a teprve dodatečně bude reklamovat. Co jsem četl příběhy na fóru tak to v minulosti trvalo hodně dlouho a po celou dobu jsou peníze nedisponibilní :-(
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    prave mi volali z mbanky, ze mam podozrive transakcie z UK ci mi nemaju zablokovat kartu. transakcie su fakt nezmysel, karta sa zablokovala, na ucte vidim za dnesok x nezauctovanych transakcii v docela vysokej ciastke. je nejaka sanca, ze sa mi tie peniaze nestrhnu a ze sa mi ich podari vyreklamovat? vsetko to su nejake nakupy najcastejsie v tescu v UK.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KID_MCHUTT: díky moc, bylo to tím počtem transakcí. Já to úplně přehlídla, koukal ajsem jen na částky... Už mi platit jde...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XMARGE: jak říkám, neustálý boj s nepřehledností :) doufám, že nový ksicht bude přehlednější...
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KID_MCHUTT: hm.. tak já nemám nastavený limity na počet transakcí. Taková blbost!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XMARGE: tak to nevím, ale zkusil bych jim zavolat, co je špatně... třeba je tam fakt někde něco, cos přehlídla :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XMARGE: to je možná nastavením - nastavuje se to tak blbě, že když spěcháš, nenajdeš všechno :)

musíš mít nastavený denní limit v částce
    denní limit na počet transakcí
    měsíční limit na částku
    měsíční limit na transakce
    a bacha, třeba ověření paypalem je taky transakce
    (bojuju s tím pokaždé a stejně občas ta platba nejde provést... což je pakárna, když člověk nic nezmění, ale po půl hodině už to jde)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    nebo "aktivací" se myslí něco jinýho, než že vyberu hotovost?
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    HAYES: jj, už jsem asi dvakrát vybírala v bankomatu a několikrát platila na terminálu.
    HAYES
    HAYES --- ---
    XMARGE: pred prvnim pouzitim je potreba kartu "aktivovat" v nejakem bankomatu. To jsi udelala?
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    hm, chtěj po mě přístupový kód... ten mám doma.. tak později:o)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ADAMM: díky, to jsem netušila!:o)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    XMARGE: heslo na mLinku jde nastavit v IB.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam