JUANITA: ako k tomu došlo netuším.
kartou platím najčastejšie v normálnych obchodoch alebo benzínakch kde majú platobné terminály, do ktorého si ju najčastejšie zasuniem sama. nevybavujem si, že by som niekedy platila ináč. nikdy som nikome nedala kartu tak aby sa s ňou mohol niekam vzdialiť.
v bankomate som tiež už nebola ani nepamätám.
po internete som kartou platila relativne dávno, ak to ide tak radšej používam paypal alebo prevod z účtu. platby cez internet robím zásadne zo súkromného počítača doma.
takže ťažko povedať ako sa dostali k údajom z karty. bezpečnosť sa snažím dodržiavať, nikomu údaje z karty nedávam.
zhodou okolností sa ale toto stalo krátko po tom ako som platila niečo cez paypal, možno náhoda, možno súvislosť? neviem, v paypale mám túto kartu zadanú už dýl, takže ak mám nejaký virus na počítači tak by nemalo byť pravdepodobné, že by odčítali údaje z karty. i keď ktovie - na virus v kompe to ja osobne odhadujem asi najviac. počítač sa mi správa poslednú dobu dosť divne i keď antivir nič neodhalil, každopádne pre istotu bude reinstal.
čiastka je vo výške cca 30 000.
na účte ku ktorému mám kartu sa zvyčajne snažím nenechávať príliš vysoké čiastky, zhodou náhod som si tam v pondelok preposlala peniaze kvôli dovolenke na ktorú odchádzam a platbe nájmu.