• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: 1) Mno, nemusí! Máme v práci produkt od Oraclu a poslední verze se kterou to funguje je IE8 (-; Zejména ve fázi testování.
    2) Testuješ, protože máš volný čas a nemáš co dělat. Osobně nevím, proč bych měl svůj čas do toho testování obětovat. Chápu to u Patrik, Adama a spol., kteří se tím "živí"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    1/ IE11 je nejnovejsi dilo z dilny majoritního MS. At si o nem myslim cokoliv tak oni ho MUSI podporovat a teda pokud checkbox skoti takto skarede tak něco oprtavdu není v poradku na STRANCE

2/ testuji protože mam rad nove věci a chci byt skoro u vseho první :) abych mel vlastni názor :)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KOC256: jj v soucasnosti ma mBank opravud ergonomicky a prehledny IB .. jako co jsem videl treba CSOB - lol :-)
    AirBank je nelogicky koncipovana, i kdyz make-up tech stranek je hezkej
    FIO je celkem logicka ale grafika jak z 90.let - je to takovej WIN311
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: IE11 je mor sám o sobě. Jinak z klasického hlediska, pokud tě neplatí za testování, netestuj a počkej až to bude dodělané.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MICA:
    souhlasím s tím že dnešní IB od mBanky je mnohem lepší než AIR nebo ZUNO. Bohužel jim chybí to hlavní... Zajímavé podmínky na účtu. Nesmyslné spoření mě prostě odlákalo jinam...Doufám že v novém IB půjdou alespoň vypnout ty zprávy nahoře...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    MICA: Přesně tak. Bohužel tímhle směrem se ubírají i ostatní banky - Poštovní spořitelna, změny v IB chystá i ING a další.
    Do Prčic, má to být funkční nástroj a ne druhej Facebook :(
    MICA
    MICA --- ---
    KOC256: Kéž by bylo možný zůstat u starýho a nemuset přecházet na fancy a kůůl javascriptovej mor alá AirBank :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nové bankovnictví ve mě budí důvěru...

Hlavně když se do demo programu registruje přes nesmyslně rozpadlou stránku v prohlížeči jako je IE11.

To jako vážně takto chtějí dobývat svět? :)

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANTIHERO: ja sem ted platil par veci paypalem a v ib to je napsany, aleslo to z fio uctu, jak to ma mbank nevim
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    ANDY_WARHOL: v IB je jenom "platba kartou", z toho se nedá poznat jestli je to v krámu nebo na internetu, ne? když porovnám platby po netu a v krámu, tak to má v IB stejné parametry. v každém případně teď zpětně zjišťuju, že mi refundovali i tu moji platbu přes pp, kterou jsem nereklamovala...resp. mi ji vůbec nestrhli.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANTIHERO: kdyz se podivas do sveho paypal uctu, zjistis, ze i kdyby mel nekdo heslo, tak se k udajum o tve kreditce nedostane, takze maximalne by ti mohl ty platby krast pres paypal

platby probihaly pres internet ? (staci cislo karty a ten kod vzadu, ale to se z paypalu neda zjistit) nebo pres bankomat/nakup v krame ? - tam bych rekl ze ti spis nekdo tu kartu oskenoval upravenym bankomatem

taky mohl udaje ukrast nebo kartu oskenovat obchodnik
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    ANDY_WARHOL: přes kartu
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANTIHERO: a ty platby ktere ti ted mizely, jsou pres paypal nebo rovnou kreditka ?
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    JUANITA: BUNDA: ANDY_WARHOL: já samo nevím, jak to funguje a nemám to podložené, je to jen moje domněnka. fakt je ten, že jsem dělala jednu jedinou platbu na internetu za velmi velmi dlouhou dobu a bylo právě přes paypal. za cca 8 hodin mi začaly mizet prachy z účtu. náhoda? taky se nechám ráda poučit, jak se tomu v budoucnu vyhnout, od té doby jsem nic přes pp nekupovala.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: koukni na mFórum. Ve zkratce mBank prezentovala chybně 300 min + 100 min do ciziny a ve finále je to 300 celkem, ale převádí se jen prvních 100 a to jsou ty do ciziny. tedy po provolání prvních 100 min třeba v čechách platíš do ciziny i první minutu :-( Další vychytávku doplnil VF tím, že na smlouvě jsou úplně jiné podmínky.

Zkrátka tenhle dárek se moc nepovedl. Vina převážně na straně VF, ale mBank to divně vyjednala a ještě hůř komunikovala :-(
    YARIN
    YARIN --- ---
    NELDE: tak je to v cajku, pokud bude ucet vedeny na jmeno toho cloveka, kteremu tam bude met chodit duchod
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    YARIN: poplatky nejsou, zrusit to jde, obnasi to posilani dopisu
    NELDE
    NELDE --- ---
    YARIN: Pokud vím, tak nejsou skryté poplatky. Každý bude mít svoje id a heslo. Zrušení spolumajitele jde určitě v případě úmrtí. Jestli to jde i normálně nevím, nicméně můžeš zrušit a založit dva. Jinak doporučuji kontrolu na důchoďáku, u našich před lety společný účet u ČS nešlo použít pro zasílání důchodu.
    YARIN
    YARIN --- ---
    budu zakladat rodicum ucet u mbanky a ted koukam, ze je moznost udelat "spolumajitele", coz by pro ne bylo idealni, doted meli stejne jenom jeden ucet, kam jim vsechno chodilo spolecne a odkud taky vsechno spolecne platili, takhle by aspon kazdej meli svou kartu. akorat nikde nemuzu najit, jestli jsou nejaky skryty poplatky za ty dve karty nebo cokoliv s tim spojenyho. a jestli neco stoji pripadny zruseni spolumajitele (pisou ze to jde udelat pres mlinku, ale predpokladam, ze by to slo osefovat i na pobocce?)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    jak?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YNZA: ve fóru se tvrdí, že po vteřinách, ale vzhledem k tomu jak u tarifu mini vypadala prezentace mBank a následná vodafonní realita, bych si to dobře rozmyslel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam