• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    PETER_PAN: A to mně FIO vyhovuje úplně nejvíc. Jednoduchá grafika mi nevadí, naopak. Zobrazí se to stejně všude, funguje i na mobilu. Nic bych neměnil.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    1/ ano nemusí ale mohou tím ztratit hromadu BFU klientů, kterým třeba ta banka kvůli toho nepojede

2/ protože mě to baví? prostě si to chci proklikat :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: 1) Mno, nemusí! Máme v práci produkt od Oraclu a poslední verze se kterou to funguje je IE8 (-; Zejména ve fázi testování.
    2) Testuješ, protože máš volný čas a nemáš co dělat. Osobně nevím, proč bych měl svůj čas do toho testování obětovat. Chápu to u Patrik, Adama a spol., kteří se tím "živí"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PETER_PAN:
    par věci tam mají zasitych... tusim ze notifikace a taky jsem tam ještě cosik hledal ale jinak je moc prehledne a rychle

- AIR navrhoval snad programator. Je tam plno zakladnich prohresku proti principum ovladani (menici se poradi prvku, stejna věc na dvou mistech se ovlada jinak, nekonecna neprehledna hierarchie, ovladani obalek je nesmyslne a chybi tam logicky ocekavane pvladaci prvky)

- ZUNO dle me celkem OK - jen ten nekonecny a nesmyslny reload při vyplneni každého pole - to je fakt zlo!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    1/ IE11 je nejnovejsi dilo z dilny majoritního MS. At si o nem myslim cokoliv tak oni ho MUSI podporovat a teda pokud checkbox skoti takto skarede tak něco oprtavdu není v poradku na STRANCE

2/ testuji protože mam rad nove věci a chci byt skoro u vseho první :) abych mel vlastni názor :)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KOC256: jj v soucasnosti ma mBank opravud ergonomicky a prehledny IB .. jako co jsem videl treba CSOB - lol :-)
    AirBank je nelogicky koncipovana, i kdyz make-up tech stranek je hezkej
    FIO je celkem logicka ale grafika jak z 90.let - je to takovej WIN311
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: IE11 je mor sám o sobě. Jinak z klasického hlediska, pokud tě neplatí za testování, netestuj a počkej až to bude dodělané.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MICA:
    souhlasím s tím že dnešní IB od mBanky je mnohem lepší než AIR nebo ZUNO. Bohužel jim chybí to hlavní... Zajímavé podmínky na účtu. Nesmyslné spoření mě prostě odlákalo jinam...Doufám že v novém IB půjdou alespoň vypnout ty zprávy nahoře...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    MICA: Přesně tak. Bohužel tímhle směrem se ubírají i ostatní banky - Poštovní spořitelna, změny v IB chystá i ING a další.
    Do Prčic, má to být funkční nástroj a ne druhej Facebook :(
    MICA
    MICA --- ---
    KOC256: Kéž by bylo možný zůstat u starýho a nemuset přecházet na fancy a kůůl javascriptovej mor alá AirBank :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nové bankovnictví ve mě budí důvěru...

Hlavně když se do demo programu registruje přes nesmyslně rozpadlou stránku v prohlížeči jako je IE11.

To jako vážně takto chtějí dobývat svět? :)

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANTIHERO: ja sem ted platil par veci paypalem a v ib to je napsany, aleslo to z fio uctu, jak to ma mbank nevim
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    ANDY_WARHOL: v IB je jenom "platba kartou", z toho se nedá poznat jestli je to v krámu nebo na internetu, ne? když porovnám platby po netu a v krámu, tak to má v IB stejné parametry. v každém případně teď zpětně zjišťuju, že mi refundovali i tu moji platbu přes pp, kterou jsem nereklamovala...resp. mi ji vůbec nestrhli.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANTIHERO: kdyz se podivas do sveho paypal uctu, zjistis, ze i kdyby mel nekdo heslo, tak se k udajum o tve kreditce nedostane, takze maximalne by ti mohl ty platby krast pres paypal

platby probihaly pres internet ? (staci cislo karty a ten kod vzadu, ale to se z paypalu neda zjistit) nebo pres bankomat/nakup v krame ? - tam bych rekl ze ti spis nekdo tu kartu oskenoval upravenym bankomatem

taky mohl udaje ukrast nebo kartu oskenovat obchodnik
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    ANDY_WARHOL: přes kartu
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANTIHERO: a ty platby ktere ti ted mizely, jsou pres paypal nebo rovnou kreditka ?
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    JUANITA: BUNDA: ANDY_WARHOL: já samo nevím, jak to funguje a nemám to podložené, je to jen moje domněnka. fakt je ten, že jsem dělala jednu jedinou platbu na internetu za velmi velmi dlouhou dobu a bylo právě přes paypal. za cca 8 hodin mi začaly mizet prachy z účtu. náhoda? taky se nechám ráda poučit, jak se tomu v budoucnu vyhnout, od té doby jsem nic přes pp nekupovala.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: koukni na mFórum. Ve zkratce mBank prezentovala chybně 300 min + 100 min do ciziny a ve finále je to 300 celkem, ale převádí se jen prvních 100 a to jsou ty do ciziny. tedy po provolání prvních 100 min třeba v čechách platíš do ciziny i první minutu :-( Další vychytávku doplnil VF tím, že na smlouvě jsou úplně jiné podmínky.

Zkrátka tenhle dárek se moc nepovedl. Vina převážně na straně VF, ale mBank to divně vyjednala a ještě hůř komunikovala :-(
    YARIN
    YARIN --- ---
    NELDE: tak je to v cajku, pokud bude ucet vedeny na jmeno toho cloveka, kteremu tam bude met chodit duchod
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    YARIN: poplatky nejsou, zrusit to jde, obnasi to posilani dopisu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam