DRAGON: na "dokonalém vyladění" není nic obtížného. a to by snad i polské vrchní vedení mohlo zkusit pochopit. uvedu to důležité pro mne (v pořadí důležitosti faktorů):
1. aby to fungovalo. když se zkusím přihlásit a ono mi přihlášení výhružně vyhazuje hlášku "ještě pokus a blok", zatímco ve starém se hlásím v pohodě, a já musím na nějakém nyxu hledat info, že mě to snad přeci jen nezablokuje, je to *kurevská ostuda*. a že mbanka se jim zatím vyhýbala. rating klesá.
2. jednoduché přehledné rozhraní, kde drtivou většinu toho, co chci najít, najdu intuitivně, sám, bez čtení nápovědy a hledání v klubech na nějakém nyxu či bůhvíkde.
3. radši kozervativnější decentní prostředí než "byznys-tredny papouška". jak jsem již napsal, nejsem v lidlu, kurnik - lezu do banky. až budu chtít veselé pestrovarevné rámečky s výprodejem prádla, zamířím do penny, tesca, lidlu apod.
při splnění bodů 1 a 2 bych asi jevil, minimálně zpočátku, snahu bod 3 překousnout. ale bod 1 splněn není, bodu 2 se obávám - ale čas ukáže - a bod 3 mě tedy zatím sere. no nic moc bilance.