• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAMM: díky za odpověď :) pro mě to teda znamená, že takovou platbu prostě nepřijmu, protože propojení FB a banky nepřipadá v úvahu.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: je to to tlačítko "Změnit zobrazení" vpravo nahoře nad ikonou kalendáře.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DYNK: je to pořád jen pro část lidí, určitě ne všechny.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: není. ta historie se dá přepnout do původního vzhledu (a tam je celá). jen to třídění transakcí je jen dva roky.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Právě sem narazil na fakt velkej problém.
    Historie jen do 1.1.2012 to si snad dělaj prdel :(
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Tak jako není to zas tak špatný.
    Když pominu další mFail že pošlou SMS a mail až povolej přístup - nový bankovnictvý chodí ale nic nedorazilo :/
    DYNK
    DYNK --- ---
    Tak uz mam nove bankovnictvi. Predpokladam, ze dneskem se jim povedlo to spustit vsem. Prvni dojem dobrej, ale zatim jsem nezadaval zadnou operaci. Jen jsem si prohlizel analyzu historie plateb a je to pro me osobne jeden z duvodu proc mit mBank jako hlavni banku. Ale to je mozna jen moje uchylka na vselijaky statistiky:) Na polstinu jsem zatim nenarazil.
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    DRAGON: Pro iOS novy vzhled a aktualizovány kontakty
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mobilni aplikace ma update, nestihl sem release notes, omylem sem to odklikl, neni to nekde napsane, co je vsechno noveho?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: věřil bych tomu, že to je i dané právě dneškem - jak jsem měl přístup do nového IB poslední dva týdny, tak jsem si ničeho takového u sebe nevšiml (nedíval jsem se pravda z mobilu). ale jasně, datová náročnost, to je velmi podstatná věc a případný problém.

KID_MCHUTT: pokud ti někdo z tvých FB přátel pošle "peníze přes FB", tak ti přijde od něj FB zpráva s odkazem. pro jeho zpracování musíš dovolit mBank FB aplikaci a pak se v IB dostane tvoje číslo účtu tvému příteli. pokud to budeš ignorovat, tak se samozřejmě nic nestane. totéž v bledě modrém funguje při platbě se zadáním mobilního čísla.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DYNK: bohužel v PL
    DYNK
    DYNK --- ---
    Vazeny zakazniku, zpristupneni noveho IB stale probiha, z tohoto duvodu nebudete mit dnes mezi 22:00-24:00 pristup do sveho IB. Mimo tento cas je Vam puvodni IB plne k dispozici. Dekujeme Vam za trpelivost a pochopeni. O moznosti prihlasit se do noveho IB Vas budeme informovat emailem. Vase mBank

To zni jako hodne nepovedeny vcerejsi GO LIVE:) Maji IT vyvoj tady nebo v Polsku?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: na druhou stranu, málokde na tebe hned po otevření homepage banky kouká takovej fešák :)

(ne, barvičky uvnitř jsem ještě neviděl, ale jsem zvědavý. Co mě ale trochu děsí, je propojení s FB - vzhledem k tomu, co všechno je člověk schopný z FB vydolovat za informace) - což mě tak napadá - co se stane, pokud mi někdo na FB zadá platbu a já nebudu propojený? Ten dotaz na platbu mi přijde nějakým "zabezpečeným" kanálem na FB, kam zadám číslo účtu a přijdou mi prachy (potud rozumím), ale jaká je záruka, že se mi takhle nepropojí účet s FB (i kdyby jenom v databázi jedné nebo druhé firmy)?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Jedna připomínka - otevření nové přihlašovací stránky trvá výrazně déle než staré. A to mám rychlý internet. Pokud bude někdo přes mobilní data, tak to může být o hodně delší. To je velmi nepříjemné - člověk se nehlásí do banky protože nemá co dělat, ale protože chce (většinou rychle) zkouknout detaily a zadat nějakou akci.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ZONICEK: tak máš snad původní ne ;)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---