PISTA1: mně ne, nezobrazuje se to - vzhledem k potřebnému spárování plateb např. za odvody za mzdy a tedy jasnou hrozbou penalizace, pokud se netrefím, je tahle "vychytávka" na přesdržku
NELDE: právě jsem se dozvěděla od operátora, že tu původní verzi plánují odstavit na konci dubna, vytočilo mne to ještě víc...
A popravdě řečeno - po akcích za posledních 14 dní jsem na ně vytočená opravdu hodně. Mám tam podnikatelský účet. Byla jsem u toho původního zvyklá mít tam jen pro strýčka Příhodu zařízený kontokorent. Tak tahle "kratochvíle" mne už stála 3 osobní docházky do Kotvy, popovídání si s operátorem (na kterého jsem se dostala díky nefunkčnímu "Supermarketu" na jejich slavném novém inet bankingu, na který mne odkázala paní v Kotvě, které spadl systém minulou neděli, a ten mne následně (musím však uznat, že byl velmi milý a profesionální) po mém zadání žádosti po telefonu opět odkázal na osobní návštěvu jejich pobočky, na kterou jsem dorazila ráno a následně mne paní uprosila, abych tam zašla ještě znovu odpoledne.
A co myslíš, co mi hlásí nový "báječný" inet banking? Že kontokorent není, a že si o něj můžu zažádat.
Jo a ta páteční ranní akce na pobočce byla velmi "vtipná" - paní mne hledala v systému - zobrazilo jí to prý u mého jména (minulý týden jsem jim tam byla nahlásit nové příjmení a číslo OP) jiné rodné číslo a dokonce i jiné IČ.
A ano, doteď - kudy jsem chodila, tudy jsem hlásala na mBank chválu. Změnila jsem silně názor.
Vyčkám do léta (a budu se modlit, že o své peníze tím pádem snad nepřijdu). Pokud se nevzpamatují, jdu jinam. Tohle fakt smrdí průserem.